Pusat0 Yoctopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 Konsolda GTA 5'e mod kuruluyor mu acaba, bir bilginiz var mı?(konsol xbox one s) Son düzenleme: 26 Ağustos 2022
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 26 Ağustos 2022 #2 Pusat0 dedi: Konsolda GTA 5'e mod kuruluyor mu acaba, bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... PS 4 de kuruluyor galiba ama PS kırık olması lazım.
Pusat0 dedi: Konsolda GTA 5'e mod kuruluyor mu acaba, bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... PS 4 de kuruluyor galiba ama PS kırık olması lazım.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 26 Ağustos 2022 #3 Cihazın kırık olması gerek aksi takdirde mod kuramazsınız. Playstation için bu dediğim. Xbox'da durum nedir bilmiyorum.
Cihazın kırık olması gerek aksi takdirde mod kuramazsınız. Playstation için bu dediğim. Xbox'da durum nedir bilmiyorum.
Pusat0 Yoctopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 438943 dedi: PS 4 de kuruluyor galiba ama PS kırık olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de Xbox var aga ya Xbox 360'a herkes kurmuş da Xbox One olmuyor sanırım bilmiyorum keşke olsa. LordxVader dedi: Cihazın kırık olması gerek aksi takdirde mod kuramazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2022
438943 dedi: PS 4 de kuruluyor galiba ama PS kırık olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de Xbox var aga ya Xbox 360'a herkes kurmuş da Xbox One olmuyor sanırım bilmiyorum keşke olsa. LordxVader dedi: Cihazın kırık olması gerek aksi takdirde mod kuramazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 26 Ağustos 2022 #5 Pusat0 dedi: Ben de Xbox var aga ya Xbox 360'a herkes kurmuş da Xbox One olmuyor sanırım bilmiyorum keşke olsa. Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Xbox One serisi kırılırsa onlara da gelir. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2022
Pusat0 dedi: Ben de Xbox var aga ya Xbox 360'a herkes kurmuş da Xbox One olmuyor sanırım bilmiyorum keşke olsa. Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Xbox One serisi kırılırsa onlara da gelir.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 26 Ağustos 2022 #6 Pusat0 dedi: Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keşke konsolunuzu daha önce belirtseydiniz. Mesajımı düzenledim tekrar bakın.
Pusat0 dedi: Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keşke konsolunuzu daha önce belirtseydiniz. Mesajımı düzenledim tekrar bakın.
Pusat0 Yoctopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #7 LordxVader dedi: Cihazın kırık olması gerek aksi takdirde mod kuramazsınız. PlayStation için bu dediğim. Xbox'da durum nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... LordxVader dedi: Keşke konsolunuzu daha önce belirtseydiniz. Mesajımı düzenledim tekrar bakın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın eksik yazmışım teşekkürler tekrardan.
LordxVader dedi: Cihazın kırık olması gerek aksi takdirde mod kuramazsınız. PlayStation için bu dediğim. Xbox'da durum nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... LordxVader dedi: Keşke konsolunuzu daha önce belirtseydiniz. Mesajımı düzenledim tekrar bakın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın eksik yazmışım teşekkürler tekrardan.
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #8 Xbox 360'ta oluyor. O da cihazın JTAG'li ise ama yeni nesil (Series) ve One serilerinde maalesef olmuyor.
Xbox 360'ta oluyor. O da cihazın JTAG'li ise ama yeni nesil (Series) ve One serilerinde maalesef olmuyor.
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 26 Ağustos 2022 #9 Xbox One veya Series kırılmaz diye biliyorum hocam.