O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 26 Nisan 2021 #1 GTA V Open IV Replace araba modu kurdum bazıları oluyor bazıları olmuyor. Open IV oldu olarak gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
GTA V Open IV Replace araba modu kurdum bazıları oluyor bazıları olmuyor. Open IV oldu olarak gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #2 OVERLOKÇU dedi: GTA V Open IV replace araba modu kurdum bazıları oluyor bazıları olmuyor. Open IV oldu olarak gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Replace işlemleri sıkıntılı aracın modellemesi falan olmuyor bazen. Mümkünse addon araba modu bulun. Artı 0 Eksi
OVERLOKÇU dedi: GTA V Open IV replace araba modu kurdum bazıları oluyor bazıları olmuyor. Open IV oldu olarak gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Replace işlemleri sıkıntılı aracın modellemesi falan olmuyor bazen. Mümkünse addon araba modu bulun.
KS KS O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 26 Nisan 2021 #3 hknekinci dedi: Replace işlemleri sıkıntılı aracın modellemesi falan olmuyor bazen. Mümkünse addon araba modu bulun. Genişletmek için tıkla... Addon için rehber video atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
hknekinci dedi: Replace işlemleri sıkıntılı aracın modellemesi falan olmuyor bazen. Mümkünse addon araba modu bulun. Genişletmek için tıkla... Addon için rehber video atabilir misiniz?
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #4 OVERLOKÇU dedi: Addon için rehber video atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bunun gibi bir sürü var. Artı 0 Eksi
OVERLOKÇU dedi: Addon için rehber video atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bunun gibi bir sürü var.
KS KS O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 26 Nisan 2021 #5 hknekinci dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bunun gibi bir sürü var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
hknekinci dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternette bunun gibi bir sürü var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.