Çözüldü GTA V Laucher hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ismailabi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTA V'i Epic Games'ten almıştım, bir süre oynadıktan sonra bırakmıştım. Şimdi girmeye çalıştığımda şu uyarıyı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20211020_124733.jpg
    IMG_20211020_124733.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 84
Görseldeki hata size oyunu Rockstar Games istemcisini kullanarak başlatmanızı söylüyor. Epic Games üzerinden aldığınız GTA 5'e ilk girdiğiniz zaman sizden bir Rockstar Games hesabı ister. Oyun girdiğiniz ilk hesaba entegre edilmiş olur ve artık oyunu kendi istemcisi üzerinden indirebilir ve oynayabilirsiniz. Bu hesaba giriş yaparak oyunu sizden istenen istemci üzerinden başlatmayı deneyin.

Oyunu nereden başlatıyorsunuz?

Düz üstüne tıklayarak.

Rockstar Games Launcher hatası veriyor yani arkada Rockstar Games Launcher açık olması gerek.

Denedim ama yine olmadı.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Bilgisayar Epic Games'i indirdim, uzun zamandır girmediğim için yaklaşık 4.5GB'lık bir güncelleme gelmiş. Onu indirdim ve sonrasında giriş yapabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı