Dextep Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 148 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:52 #1 0 hesap açtık arkadaşımla. Legacy'den aktarmadık. Ona turismo bunker vs. beleş geldi bana hiçbir şey beleş gelmedi. Bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 00:04
0 hesap açtık arkadaşımla. Legacy'den aktarmadık. Ona turismo bunker vs. beleş geldi bana hiçbir şey beleş gelmedi. Bunun sebebi nedir?
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:11 #2 Onunki Premium Edition olabilir, bir kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS Dextep Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 148 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:58 #3 Arda Türkcü dedi: Onunki Premium Edition olabilir, bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... O Steam'den oynuyor ben Epic'te. Bundan kaynaklı olabilir mi? Epic'te premium Edition vs. yazmıyor. Artı 0 Eksi
Arda Türkcü dedi: Onunki Premium Edition olabilir, bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... O Steam'den oynuyor ben Epic'te. Bundan kaynaklı olabilir mi? Epic'te premium Edition vs. yazmıyor.
meydiageo Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: BIOSTAR A520MHP İşlemci: AMD Ryzen 5 5500, 3.6 Ghz RAM: Thull Vortex Black 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ekran Kartı: Quadro Radeon RX 560 Series (4 GB) Monitör: Excalibur 27’’ 300Hz 1ms Curved Gaming Monitör (M.E27FVC-E) 400W Quadro marka PSU İşlemci Kule tipi soğutma: Frisby FCL-F1332C DC FAN SİSTEMİM HAZIR SİSTEM! HAZIR SİSTEMİN KODU; quadro GAMEMAX RX5 55162 Cinsiyet Erkek Dün 17:06 #4 Dextep dedi: O Steam'den oynuyor ben Epic'te. Bundan kaynaklı olabilir mi? Epic'te premium Edition vs. yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Epic'te GTA 5'i alınca ikisini de verdi bana aralarında 20 GB fark var sadece. Yazması lazım. Aşağıda belirttim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-12-23 170443.png 1,7 MB · Görüntüleme: 9 Artı 0 Eksi
Dextep dedi: O Steam'den oynuyor ben Epic'te. Bundan kaynaklı olabilir mi? Epic'te premium Edition vs. yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Epic'te GTA 5'i alınca ikisini de verdi bana aralarında 20 GB fark var sadece. Yazması lazım. Aşağıda belirttim.
KS KS Dextep Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 148 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:33 #5 meydiageo dedi: Epic'te GTA 5'i alınca ikisini de verdi bana aralarında 20 GB fark var sadece. Yazması lazım. Aşağıda belirttim. Genişletmek için tıkla... Öyle yazıyor hocam. Artı 0 Eksi
meydiageo dedi: Epic'te GTA 5'i alınca ikisini de verdi bana aralarında 20 GB fark var sadece. Yazması lazım. Aşağıda belirttim. Genişletmek için tıkla... Öyle yazıyor hocam.
meydiageo Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: BIOSTAR A520MHP İşlemci: AMD Ryzen 5 5500, 3.6 Ghz RAM: Thull Vortex Black 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ekran Kartı: Quadro Radeon RX 560 Series (4 GB) Monitör: Excalibur 27’’ 300Hz 1ms Curved Gaming Monitör (M.E27FVC-E) 400W Quadro marka PSU İşlemci Kule tipi soğutma: Frisby FCL-F1332C DC FAN SİSTEMİM HAZIR SİSTEM! HAZIR SİSTEMİN KODU; quadro GAMEMAX RX5 55162 Cinsiyet Erkek Dün 20:26 #6 Dextep dedi: Öyle yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Biraz zahmetli ancak bu videoyu izleyin yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benzer videolarada bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dextep dedi: Öyle yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Biraz zahmetli ancak bu videoyu izleyin yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et benzer videolarada bakabilirsiniz.
KS KS Dextep Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 148 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:53 #7 meydiageo dedi: Biraz zahmetli ancak bu videoyu izleyin yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benzer videolarada bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim problemim arkadaş ekleme değil ki. Bedava verilen ödüller. Artı 0 Eksi
meydiageo dedi: Biraz zahmetli ancak bu videoyu izleyin yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benzer videolarada bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim problemim arkadaş ekleme değil ki. Bedava verilen ödüller.
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:47 #8 Bahsettiğiniz arabalar vs. premium editionda veriliyor, iyice kontrol edin muhtemelen o yüzden. Artı 0 Eksi
meydiageo Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: BIOSTAR A520MHP İşlemci: AMD Ryzen 5 5500, 3.6 Ghz RAM: Thull Vortex Black 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ekran Kartı: Quadro Radeon RX 560 Series (4 GB) Monitör: Excalibur 27’’ 300Hz 1ms Curved Gaming Monitör (M.E27FVC-E) 400W Quadro marka PSU İşlemci Kule tipi soğutma: Frisby FCL-F1332C DC FAN SİSTEMİM HAZIR SİSTEM! HAZIR SİSTEMİN KODU; quadro GAMEMAX RX5 55162 Cinsiyet Erkek Dün 22:06 #9 Arda Türkcü dedi: Bahsettiğiniz arabalar vs. premium Edition'da veriliyor, iyice kontrol edin muhtemelen o yüzden. Genişletmek için tıkla... Olabilir haklısınız. 20 GB fazla olması da bu yüzden. Artı 0 Eksi
Arda Türkcü dedi: Bahsettiğiniz arabalar vs. premium Edition'da veriliyor, iyice kontrol edin muhtemelen o yüzden. Genişletmek için tıkla... Olabilir haklısınız. 20 GB fazla olması da bu yüzden.
KS KS Dextep Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 148 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:20 #10 Arda Türkcü dedi: Bahsettiğiniz arabalar vs. premium Edition'da veriliyor, iyice kontrol edin muhtemelen o yüzden. Genişletmek için tıkla... Olay onda değil hocam Enhanced premium olarak geçmiyor ya arkadaşıma bedava verilen ödüller nasıl geldi onu anlamadım. Artı 0 Eksi
Arda Türkcü dedi: Bahsettiğiniz arabalar vs. premium Edition'da veriliyor, iyice kontrol edin muhtemelen o yüzden. Genişletmek için tıkla... Olay onda değil hocam Enhanced premium olarak geçmiyor ya arkadaşıma bedava verilen ödüller nasıl geldi onu anlamadım.