GTA V legacy sürümden online save taşınmıyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
İlk çıktığında yoğunluk vardır diye oyunu silip beklemiştim. Aradan zaman geçti fakat hala aynı. Şimdiye kadar hesabımda 1 dolar bile hile yapmadım. 1000 saate yakın oyun sürem var. Enhanced sürüme geçmek istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Oyunu Steam'den oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözde hileciler yeni sürüme taşıyamayacaktı ama hem normal oynayanlar taşıyamadı hem de hileciler Enchaned cirit atıyor. Bu sorunu yaşayan bayağı bir kişi var.

Legacy'den yapmıyorsun, Enhanced'dan yapman lazım.

Ben ilk günden migrate etmiştim direkt olmuştu. Yoğunluktan alakalı olmayabilir.

Hileyle alakası yok hile yapmadığını ispat eden birçok oyuncu bu sorunu yaşıyor çıkışından beri. Rockstar ile alakalı. Hatta bir ara yayıncılar bile taşıyamamıştı.

@F4T1H, Enhanced sürümden deniyorum hocam. Yoğunluktan dememin sebebi, o zaman herkes yoğunluktandır diyordu. Bunca zaman o yoğunluk hiç mi geçmedi? Hile yapan taşıyamıyor dediler, ben kendimden eminim.

@BurakPalabiyikkk, anladığım kadarıyla çözmemin herhangi bir yöntemi yok, değil mi? Yapabileceğim bir çözüm yöntemi varsa denemek istiyorum. Enhanced sürüme çok meraklı mıyım tartışılır ama en azından oynayacağım kişiler ısrar ediyor.

@UmutMelihAkyol Hocam hesap taşıma işini nasıl yapıyoruz?
Enhanced sürüm ile online bölümüne girdiğinde direkt size "hesabınızı taşıyalım mı? (Migrate)" diye soruyor. Onay verdiğinde taşıyorsun. Bende bu işlem hata veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…