GTA V Legacy vs Enhanced

Ömerrrr.r

Centipat
Daha fazla  
GTA V alacağım ve hangi sürümünü almalıyım? Kararsız kaldım. Farkları ne olur vb gibi şeyleri merak ediyorum. Hangisini almalıyım?

Zaten 1 versiyonu var, Premium Edition sadece online'da başlarken size set veriyor starter pack gibi. Aynı oyun yani.
Edit: normal vs. premium sandım, Enhanced edition daha iyi.

Eğer imzanızda belirttiğiniz sistemde oyunu oynayacaksanız Legacy'i öneririm. Enchanced grafikleri daha kaliteli olduğu için FPS konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla da tek olarak alamıyorsunuz ikisi birden geliyor aldığınızda sanırım.

Hocam tek bir GTA 5 var. Onu alınca 2 sürümü de geliyor size. Legacy daha önceki ve düşük sistem isteyen hali, Enhanced ise grafikleri daha çok güzelleştirilmiş, PS sürümündeki birkaç arabanın oyuna eklendiği versiyonu. Çok bir etkisi olmuyor oynanışa.
GTA 5 premium Edition da GTA Online da daha iyi başlangıç için.

Bende Xbox Game Pass PC var da orada 2 sürümüde alabiliyorum veya ikisini tek pakettede alabiliyorum ama ikisi tek pakette olan paralı ve çok yer kaplıyor ondan dolayı hangi sürüm daha iyi olur diye sormuştum eğer çok fark yoksa legacy sürümünü kullanacağım internetten baktığımda yeni sürüme uyumlu sunucular olmadığını gördüm ayrıca. Bir de eski sürüm daha fazla yer kaplıyor nedense yeni grafikli gelişmiş versiyon daha yüksek yer kaplamalı bence. @majoauditore @wherwismymnd

İkisi de tek geliyor diye biliyorum. Legacy ile Enhanced farkı ise Enhanced sürümünün Legacy sürümüne göre daha iyi grafikleri olmasıdır. İmzanızdaki sistemi kullanıyorsanız Legacy oynamanızı öneririm.

Eski sürümde Online kaynaklı dosya boyutu fazla diye düşünüyorum. Bence legacy sürümü daha iyi.

Hocam ben 2050 ile Enhanced versiyonunu en yüksek ayarlarda DLSS ile oynadım ve 100'ün altına düşmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…