Gta V Lenovo Z 5070 4 Gb Gt 840M Ayar Listesi Ve Alınan Fps

Ekran kartın paylaşımlı 2 Gb mı? Paylaşımlı ise tam 2 Gb görmeyebilir. Benim diğer laptobun ekran kartı 2Gb paylaşımlı onda mesela görmedi 1 Gb olarak görüyor kartı. Yok normal ise oyunun orjinal ise sorun çıkarmaması lazım. Ben direk kurdum günceleme indirdi ve girdim oyuna sorunsuz olarak.

benim ekran kartı 4 gb baba 2 gb değilki paylaşımsız 4gb

O zaman muhtemelen bir yerde dikkatinden kaçan sorun var, yoksa sorunsuz şekilde oynaman gerek. Sen oyunu nereden aldın Steam den filan mı? Steam versiyonu sorunlu biraz diye duymuştum belki ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum, başkada aklıma bir şey gelmiyor inan.

bimeksten cd ile aldım ben sociacl clupten aktive ettim 5gb de ordan çekti oyun hazır hale geldi oyunda grafik ayarlarına girince üstte ne kadar kullandıgımı gösteriyor 1300 /4000 olarak çıkıyor zaten 1.3 gb kullanıyorum ekran kartından bunu 1500 ün üstüne cıkınca kasmalar başlıyor

Bende o değer konuda yazdığım ayarlarda 2156 Mb 2000 Mb daha boş alan kalıyor geriye, seninde normalde böyle olması gerek. Belki ayarlarında Msaa açıktır açıksa kapa onu, Msaa ekran kartını en zorlayan ayardır pixselleri çok daha sıkıştırdığı için. Konumdaki ayarları yapmayı dene birde derim.

şuan memleketteyim internetim yavaş burda kendi evime geçeyim orda bi formatlıcam bilgisyararı tekrar kurucam bir çözüm bulamıcam herhalde teşekkür ettim

Dostum, sen eğer 840m ile o ayarlarda oyunu, dediğin FPS değerleri ile oynuyorsan, millet boşuna para veriyor. Kartlara gerçekten. Ben hiç imkan ve olanak vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…