İbrahim Türkyılmaz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 74 19 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Bugün GTA'yı SSD'den HDD'ye taşıdım fakat taşıdığımda LS-0014 hatası aldım bende geri SSD'ye attım şimdi de LS-0009 hatası alıyorum. Lütfen yardım edin GTA'yı yeniden kurmak zorunda mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
Arkadaşlar merhaba. Bugün GTA'yı SSD'den HDD'ye taşıdım fakat taşıdığımda LS-0014 hatası aldım bende geri SSD'ye attım şimdi de LS-0009 hatası alıyorum. Lütfen yardım edin GTA'yı yeniden kurmak zorunda mıyım?
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 19 Mayıs 2020 #2 Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği Oyun dosyalarını doğrulamak, genellikle oyununu oynamana engel olan yükleme bozukluğunu çözebilir. * Oyun dosyalarının yüklemesini doğrula www.epicgames.com İşlemi uygular mısınız? Artı 0 Eksi
Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği Oyun dosyalarını doğrulamak, genellikle oyununu oynamana engel olan yükleme bozukluğunu çözebilir. * Oyun dosyalarının yüklemesini doğrula www.epicgames.com İşlemi uygular mısınız?
KS KS İbrahim Türkyılmaz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 74 21 Mayıs 2020 #3 Abu! dedi: Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği Oyun dosyalarını doğrulamak, genellikle oyununu oynamana engel olan yükleme bozukluğunu çözebilir. * Oyun dosyalarının yüklemesini doğrula www.epicgames.com İşlemi uygular mısınız? Genişletmek için tıkla... Uyguladım ve olmadı bende sildim Artı 0 Eksi
Abu! dedi: Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği Oyun dosyalarını doğrulamak, genellikle oyununu oynamana engel olan yükleme bozukluğunu çözebilir. * Oyun dosyalarının yüklemesini doğrula www.epicgames.com İşlemi uygular mısınız? Genişletmek için tıkla... Uyguladım ve olmadı bende sildim