Çözüldü GTA V LS-0018 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Ylmaz45

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR5 4800mhz
Ekran kartı
rtx4050
Anakart
Asus tuf a15 fa507nu-lp053
İşlemci
R7 7735hs
GTA 5 açmaya çalıştığımda oyun hiçbir şekilde açılmıyor. Ekrana hiçbir şey gelmiyor ve Görev Yöneticisi'ni kontrol ettiğimde arka planda çalıştığı gözüküyor. Hiçbir şekilde kapatamıyorum. Kapatmak için PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor.
Bu şekilde hatalar alıyorum:

hata1.png
htaa2.png

Ayrıca R5 3600 rx5500xt Sistemimde oyunu yüklediğimde sorun yaşamadan oynayabiliyordum ama laptopumda açılmıyor.

Çözüm
Aynı sorunu yaşıyorum, bir çözüm bulabildin mi ?
Evet. Ben sorunu şu şekilde çözdüm;
1- Rockstar games klasörünü bularak içerisindeki launcher ve social club dosyasını tamamen sildim.
2- Belgelere girdim ve oradaki rockstar games içindeki gta 5 ve social club klasörlerini sildim.

Ben bu klasörleri silerken bulut depolama hatası vermişti. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp sildiğimde düzelmişti. Eğer silerken sorun olursa sizde güvenli modda başlatıp silebilirsiniz.

1- Rockstar games klasörünü bularak içerisindeki launcher ve social club dosyasını tamamen sildim.
2- Belgelere girdim ve oradaki rockstar games içindeki gta 5 ve social club klasörlerini sildim.

Ben bu klasörleri silerken bulut depolama hatası vermişti. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp sildiğimde düzelmişti. Eğer silerken sorun olursa sizde güvenli modda başlatıp silebilirsiniz.
En son sildikten sonra gta 5 i epic games launcher' ından başlattım ve tekrardan social clubu indirdi ve çalıştı.
GTA 5 açmaya çalıştığımda oyun hiçbir şekilde açılmıyor. Ekrana hiçbir şey gelmiyor ve Görev Yöneticisi'ni kontrol ettiğimde arka planda çalıştığı gözüküyor. Hiçbir şekilde kapatamıyorum. Kapatmak için PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor.
Bu şekilde hatalar alıyorum:

Eki Görüntüle 1942830Eki Görüntüle 1942831

Ayrıca R5 3600 rx5500xt Sistemimde oyunu yüklediğimde sorun yaşamadan oynayabiliyordum ama laptopumda açılmıyor.

En son sildikten sonra gta 5 i epic games launcher' ından başlattım ve tekrardan social clubu indirdi ve çalıştı.

Çözüm
Dostum gerçekten de harikasın bir numarasın çok teşekkür ederim hiç inanmadan yaptım ama oldu sayende eline ağzına sağlık.

Rica ederim dostum. Ben de bu sorunun çözümünü ararken şans eseri buldum. FiveM girebiliyorken GTA 5 normal girmiyordu. Kendimce dedim bu Social Club hatası ve Launcher hatası deyip dosyalarını silmiştim bu şekilde buldum. Sorunun çözüldüyse ne mutlu bana:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı