GTA V LSPDFR Megamod güncellendi!

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Selamlar. Beni belki geçen seneden hatırlarsınız. GTA 5 için tam olarak şu konuyu açmıştım: GTA 5 LSPDFR megamodu
Bugün ise daha doğrusu şu son 3 gündür bunun için çalışıyorum ve sonunda Open Alpha güncellemesi geldi. Hayır ben az sonra size sunacağım mod listesinin sahibi değilim sadece sizin için bir çevirmen görevi görüyorum. Ancak modların sahibi listeyi Google Drive'da indirmeye kapattığı için eski taslağımı güncelleyerek ona yakın bir sonuç elde etmeye çalıştım. Her neyse bu kadar konuşma yeter.

GTA 5 için LSPDFR modları arayıp sadece Ultimate Backup ve Stop The Ped ile geri dönmekten sıkıldıysan burası tam aradığın yer dostum.
İşte karşında Kiko's LSPDFR Mod List TÜRKÇE
Aklınızda birkaç soru işareti belirmiş olabilir, onları bir gidermeye çalışayım geri kalanlarını siz aşağıya yazarsınız. Yorumlarınızı bekliyorum.

1. Bu mod tam olarak nasıl?
Bu modu sana burada text olarak tanıtamam onun yerine bu mod listesinin yapımcısının YouTube kanalına bakabilirsin.

2. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun?
Tabii, kısa bir özet geçeyim.

İlk girdiğinizde birazcık aşağıya kaydırırsanız farklı başlıklar görebilirsiniz. Her başlık toplu ve düzenlidir

Yanında parantez içinde (Paralı) yazan şeyler için para ödemeniz gerekir ama hiç bir mod zorunlu değildir (ANA MODLAR HARİÇ)

Biraz da sağ tarafta yazan terimlerden bahsedelim, "Kullanımda/Kullanımda Değil/Kullanım Dışı/Gizli" adı altında 4 farklı durumumuz var
a. Kullanımda: Kullanımda yazanları indirmeniz daha sağlıklı olur ama yine de paralı olanları indirmek zorunda değilsiniz
b. Kullanımda Değil: Bu yazıyı görürseniz bunu indirmemeniz daha sağlıklı olacaktır ama yine de indirebilirsiniz ha crash yerseniz bize gelmeyin ama
c. Kullanım Dışı: Bu mod yapımcısının bile elinde olmayan dosyalar için kullanılan bir flairdir. Bizden istemeyiniz.
d. Gizli: Mod yapımcısının vermek istemediği gizli dosyalardır, sadece mod yapımcısı bu dosyalara erişebilir/kullanabilir. Bizden istemeyiniz.

3. Bunu yaparken izin aldın mı?
Tabii ki; Technopatta bir sorun var sanırım, dosya yükleyemiyorum. O yüzden kanıdını mod listesinde 10. sayfanın en sonunda bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı