GTA V LSPDFR Minimod

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Evet doğru bildin, oyun modlama işleriyle uğraşmayı (kendime işkence çektirmeyi) çok seviyorum.
Her neyse eğer ki geçenlerde paylaştığım GTA V LSPDFR Megamod listesini beğenmediyseniz veya PC'niz kaldırmadıysa daha light bir mod paketiyle karşınızdayım.
İşte karşınızda LSPDFR minimod:

LSPDFR minimod ile dediğim gibi size light bir mod paketi sunacağım, tüm linkler GTA5mods.com, lcpdfr.com gibi güvenilir sitelerden alınmıştır.
Bu mod ile hem quantv gibi (nve daha iyi) güzel grafik modları ile işlemcinizin içinden geçerken hem de gerçek Los Angeles sokaklarında bir polis memuru olarak gezinecek, çatışacaksınız.

-->Mod listesi: Officer Hudson Mod Listesi
-->Araç listesi: Officer Hudson Araç Listesi

-SSS-

-Mod nasıl bir şey?
-Bunu mod listesinin yapımcısının YouTube kanalındaki videolara bakarak bir sonuca ulaştırabilirsin.
-(YouTube Kanalı)

-Tüm modları indirmek zorunda mıyım?
-Hayır, paralı modlar tamamen opsiyonel. Onun dışındakiler ise ana modlar hariç keyfine bağlı, ister indir ister indirme.

-Mod listesini sen mi yaptın?
-Hayır, halihazırda olan ve mod yapımcısının İngilizce olarak paylaştığı mod listesini hem türkçeleştirdim hem de mod listesinde bulunan bazı outdated (bozuk) modların yerine güncel modlardan yerleştirdim. Türkiye'de LSPDFR işleriyle uğraşan kişi az görürsünüz eh ben de bunu düzeltmeye çalışıyorum işte.

-->Orijinal mod listesi(İngilizce): Officer_Hudson_Mod_List
-->Orijinal araç listesi(İngilizce): Officer_Hudson_Car_List

-SSS-

Eğer yardımcı olabildiysem, ne mutlu. Ek olarak eğer quantv bilgisayarınızı çok kastırıyorsa size 3 tane grafik modu önerebilirim:
1.natural vision Evolved.
2.sg project (paralı)
3.Redux

Bunları internetten aratarak veya Telegram'dan crack olarak bulabilirsin
Ek bir sorun varsa aşağıya yorum ekleyebilirsin, boş zamanlarımda bildirimlerime bakıyorum merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…