5 586339 Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 75 2 Ekim 2024 #11 Emresevgii dedi: Techno fun YouTube kanalından son videosundan. Genişletmek için tıkla... Hocam ondan indirdiğiniz yama çalışmıyorsa o yamayı silip GTA 5 mods sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.
Emresevgii dedi: Techno fun YouTube kanalından son videosundan. Genişletmek için tıkla... Hocam ondan indirdiğiniz yama çalışmıyorsa o yamayı silip GTA 5 mods sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.
Emresevgii Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #12 586339 dedi: Hocam ondan indirdiğiniz yama çalışmıyorsa o yamayı silip GTA 5 mods sitesinden indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi şunu buldum gtanın hile koduna girme tuşuna basunca bu menüye atıyor
586339 dedi: Hocam ondan indirdiğiniz yama çalışmıyorsa o yamayı silip GTA 5 mods sitesinden indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi şunu buldum gtanın hile koduna girme tuşuna basunca bu menüye atıyor
5 586339 Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 75 3 Ekim 2024 #13 Emresevgii dedi: Hocam şimdi şunu buldum GTA'nın hile koduna girme tuşuna basunca bu menüye atıyor. Eki Görüntüle 2321337 Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim Script Hook V böyle değildi menüsü sol üstte çıkıyordu bu çok değişik. Emresevgii dedi: Hocam şimdi şunu buldum GTA'nın hile koduna girme tuşuna basunca bu menüye atıyor. Eki Görüntüle 2321337 Genişletmek için tıkla... Hocam galiba F8'e 2 kere basmanız gerekiyor olmazsa FN + F8 2 kere deneyin oda olmazsa Shift+F8 yapın 2 kere büyük ihtimalle olacaktır.
Emresevgii dedi: Hocam şimdi şunu buldum GTA'nın hile koduna girme tuşuna basunca bu menüye atıyor. Eki Görüntüle 2321337 Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim Script Hook V böyle değildi menüsü sol üstte çıkıyordu bu çok değişik. Emresevgii dedi: Hocam şimdi şunu buldum GTA'nın hile koduna girme tuşuna basunca bu menüye atıyor. Eki Görüntüle 2321337 Genişletmek için tıkla... Hocam galiba F8'e 2 kere basmanız gerekiyor olmazsa FN + F8 2 kere deneyin oda olmazsa Shift+F8 yapın 2 kere büyük ihtimalle olacaktır.
Kamilgr16 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #14 Emresevgii dedi: GTA V, menyo modu kurdum doğru kurdum eminim şu an mod yüklü oyuna girerken modun adı çıkıyor ama F8 yapınca açılmıyor. Klavyemde numpad yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan bakabilirsin sürümün düşük olabilir.
Emresevgii dedi: GTA V, menyo modu kurdum doğru kurdum eminim şu an mod yüklü oyuna girerken modun adı çıkıyor ama F8 yapınca açılmıyor. Klavyemde numpad yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdan bakabilirsin sürümün düşük olabilir.