Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Temmuz 2022 #1 Bu linkten yükledim ve kurulumu (dosyaları oyun dosyalarının içine attım) yaptım. Menyoo çalışmıyor. Çözümü nedir? 3-4 farklı Menyoo yükledim fakat yenisini kurmadan önce sildim. Hiçbir şekilde Menyoo kuramıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
Bu linkten yükledim ve kurulumu (dosyaları oyun dosyalarının içine attım) yaptım. Menyoo çalışmıyor. Çözümü nedir? 3-4 farklı Menyoo yükledim fakat yenisini kurmadan önce sildim. Hiçbir şekilde Menyoo kuramıyorum.
olaf09 Kilopat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 41 Çözümler 2 6 Temmuz 2022 #2 Alexander Blade's ScriptHookV adlı eklentiyi yüklediniz mi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2022 #3 olaf09 dedi: Alexander Blade's ScriptHookV adlı eklentiyi yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de çöküyor. Artı 0 Eksi
olaf09 dedi: Alexander Blade's ScriptHookV adlı eklentiyi yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de çöküyor.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Temmuz 2022 #4 yaagzrmkc dedi: Hocam şimdi de çöküyor. Genişletmek için tıkla... heap-limit-adjuster-600-mb-of-heap - GTA5-Mods.com tr.gta5-mods.com Bunu oyunun klasörüne atın yine çökerse gameconfig kurun. Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: Hocam şimdi de çöküyor. Genişletmek için tıkla... heap-limit-adjuster-600-mb-of-heap - GTA5-Mods.com tr.gta5-mods.com Bunu oyunun klasörüne atın yine çökerse gameconfig kurun.