Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 813 Çözümler 4 9 Kasım 2021 #1 GTA 5'e mod kurmuştum Script Hook V ve Menyoo trainer. Ama şimdi Online'a girebilmek için bunları silmem gerek. Nasıl silebilirim? (Not: Oyunu Epic Games'den aldım.)
GTA 5'e mod kurmuştum Script Hook V ve Menyoo trainer. Ama şimdi Online'a girebilmek için bunları silmem gerek. Nasıl silebilirim? (Not: Oyunu Epic Games'den aldım.)
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.504 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 9 Kasım 2021 #2 RAR dosyasının içindekilere bakarak silebilirsiniz. Epic Games GTA V dosyaları: File sharing and storage made simple Artı -1 Eksi
RAR dosyasının içindekilere bakarak silebilirsiniz. Epic Games GTA V dosyaları: File sharing and storage made simple
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.349 Makaleler 3 Çözümler 80 9 Kasım 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Usarda Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 345 9 Kasım 2021 #4 Modları kullanmadığmız sürece girmemizde bir problem var mı? Artı 0 Eksi
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.349 Makaleler 3 Çözümler 80 9 Kasım 2021 #5 Usarda dedi: Modları kullanmadığmız sürece girmemizde bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını değiştirdiğin için hala ban riski devam eder. Artı 0 Eksi
Usarda dedi: Modları kullanmadığmız sürece girmemizde bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını değiştirdiğin için hala ban riski devam eder.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.504 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 9 Kasım 2021 #6 Usarda dedi: Modları kullanmadığmız sürece girmemizde bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... GTA Online dosyalarda farklı bir şey bulduğu zaman oyuna almıyor. Artı 0 Eksi
Usarda dedi: Modları kullanmadığmız sürece girmemizde bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... GTA Online dosyalarda farklı bir şey bulduğu zaman oyuna almıyor.
Usarda Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 345 9 Kasım 2021 #7 METANİC dedi: Oyun dosyalarını değiştirdiğin için hala ban riski devam eder. Genişletmek için tıkla... 389072 dedi: GTA Online dosyalarda farklı bir şey bulduğu zaman oyuna almıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Bildiğim iyi oldu. Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Oyun dosyalarını değiştirdiğin için hala ban riski devam eder. Genişletmek için tıkla... 389072 dedi: GTA Online dosyalarda farklı bir şey bulduğu zaman oyuna almıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Bildiğim iyi oldu.