As1mo Femtopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 GTA 5 Menyoo trainer dili nasıl değiştirilir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024
doruuk Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 link budur: GTA 5 Turkish Menyoo Mod - GTAinside.com ( eğer nasıl yapılcağını bilmiyosan klasörün içindeki "beni oku!!!!!.txt" dosyasına bakabilirsin ) eğer arabalar kayboluyorsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oyunun kendisine türkçe yama kurmak istiyosan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et doruuk dedi: link budur: GTA 5 Turkish Menyoo Mod - GTAinside.com ( Eğer nasıl yapılcağını bilmiyorsan klasörün içindeki "beni oku!!!!!.txt" dosyasına bakabilirsin ) Eğer arabalar kayboluyorsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunun kendisine Türkçe yama kurmak istiyorsan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unuttum bu attıklarım oyunun son sürümü için Ve Menyoo'ya Türkçe yama kurduktan sonra şu adımları takip et F8>settings>language>turkish Son düzenleme: 1 Eylül 2024
link budur: GTA 5 Turkish Menyoo Mod - GTAinside.com ( eğer nasıl yapılcağını bilmiyosan klasörün içindeki "beni oku!!!!!.txt" dosyasına bakabilirsin ) eğer arabalar kayboluyorsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oyunun kendisine türkçe yama kurmak istiyosan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et doruuk dedi: link budur: GTA 5 Turkish Menyoo Mod - GTAinside.com ( Eğer nasıl yapılcağını bilmiyorsan klasörün içindeki "beni oku!!!!!.txt" dosyasına bakabilirsin ) Eğer arabalar kayboluyorsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunun kendisine Türkçe yama kurmak istiyorsan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unuttum bu attıklarım oyunun son sürümü için Ve Menyoo'ya Türkçe yama kurduktan sonra şu adımları takip et F8>settings>language>turkish