G GhostPanda Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:29 #1 Merhaba arkadaşlar. Microsoft Store'den indirime girmiş GTA 5 aldım PC versiyonu ama FiveM yüklemek için EXE dosyasını arıyorum, bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:59
Merhaba arkadaşlar. Microsoft Store'den indirime girmiş GTA 5 aldım PC versiyonu ama FiveM yüklemek için EXE dosyasını arıyorum, bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
kuduban7 Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15 Nvidia rtx 4050 Ekran kartı 16gb ram İntel core i7 13.nesil işlemci 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 10:10 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bir göz atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bir göz atabilirsiniz.