M msalihylc Hectopat Katılım 6 Mart 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2018 #1 GTA V'de Mini Map gözükmüyor. Settings, Display radar ve HUP açık ama yine de gözükmüyor. Yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2018
GTA V'de Mini Map gözükmüyor. Settings, Display radar ve HUP açık ama yine de gözükmüyor. Yardım edin lütfen.
M myalcin06 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 181 19 Temmuz 2018 #2 Ayarları default olarak ayarlayıp tekrar bakabilir misiniz? Gözden kaçırdığınız farklı bir nokta olabilir. Artı 0 Eksi
Ayarları default olarak ayarlayıp tekrar bakabilir misiniz? Gözden kaçırdığınız farklı bir nokta olabilir.
KS KS M msalihylc Hectopat Katılım 6 Mart 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2018 #3 myalcin06 dedi: Ayarları default olarak ayarlayıp tekrar bakabilir misiniz? Gözden kaçırdığınız farklı bir nokta olabilir. Genişletmek için tıkla... hepsini denedim zaten hepsini default yaptım Artı 0 Eksi
myalcin06 dedi: Ayarları default olarak ayarlayıp tekrar bakabilir misiniz? Gözden kaçırdığınız farklı bir nokta olabilir. Genişletmek için tıkla... hepsini denedim zaten hepsini default yaptım