Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 26 Aralık 2015 #1 Merhaba GTA V orjinal bende. OpenIV ile mod yapıyorum. Oyuna girince Rockstar üzerinden dosya indiriyor. Neden olabilir ?
Merhaba GTA V orjinal bende. OpenIV ile mod yapıyorum. Oyuna girince Rockstar üzerinden dosya indiriyor. Neden olabilir ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2015 #2 Oyunun ana dosyalarına bir müdahale yapıyorsanız sistem bunu tespit eder o dosyayı güncelleyerek onarır. Birçok insanın başına geliyor bu durum.
Oyunun ana dosyalarına bir müdahale yapıyorsanız sistem bunu tespit eder o dosyayı güncelleyerek onarır. Birçok insanın başına geliyor bu durum.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 29 Aralık 2015 #3 JaroxJamaica dedi: Oyunun ana dosyalarına bir müdahale yapıyorsanız sistem bunu tespit eder o dosyayı güncelleyerek onarır. Birçok insanın başına geliyor bu durum. Genişletmek için tıkla... Peki ben bunu nasıl düzelticem ? Orjinal oyunlarda yapanlar oluyor.
JaroxJamaica dedi: Oyunun ana dosyalarına bir müdahale yapıyorsanız sistem bunu tespit eder o dosyayı güncelleyerek onarır. Birçok insanın başına geliyor bu durum. Genişletmek için tıkla... Peki ben bunu nasıl düzelticem ? Orjinal oyunlarda yapanlar oluyor.