Çözüldü GTA V mod yükledikten sonra oyun çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bohohohyoott

Hectopat
Yer
Yozgat
Daha fazla  
Ben mod yüklemiştim ama oyun çöküyordu bende silmiştim ama artık oynamak istiyorum ve artık Open IV programını kullanmadan kurtarmak istiyorum o yüzden bilgisayara format atım bir de oyun dosyalarıno doğrulasam düzelir mi çünkü Online'de çok ilerlemem var.

Çözüm
Ben mod yüklemiştim ama oyun çöküyordu bende silmiştim ama artık oynamak istiyorum ve artık Open IV programını kullanmadan kurtarmak istiyorum o yüzden bilgisayara format atım bir de oyun dosyalarıno doğrulasam düzelir mi çünkü Online'de çok ilerlemem var.

Hocam Online'ye sıkıntı çıkarmıyor hesabın sapasaglam durur denendi onaylandı sil yükle daha saglıklı olur.

Dosyaları doğrularsan çözüleceğini pek sanmıyorum ama dene yine de sonucu görelim.

Hocam Online'ye sıkıntı çıkarmıyor hesabın sapasaglam durur denendi onaylandı sil yükle daha saglıklı olur.

Çözüm
Hocam zaten silmiştim şimdi yükleniyor en kısa sürede deneyeceğim olursa çözüm olarak işaretlerim.

Teşekkür ederim hocam giderse story mode saveler gider fakat onlarda zaten %!2-den 90'a kadar saveler mevcut harici Online'ye zarar gelmez Social Club Online save tutuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı