GTA V mod yüklerken "fatal: Unknown Game version" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

eymentosun

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 5'te techno fun kanalından videosundan mod yaptım oyun bu hatayı verdi. Script dosyasını çıkarttım gene verdi Epic Games'ten doğrulama yaptım gene olmadı yardım lazım.

Ekran görüntüsü 2023-11-06 170106.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTA 5'te techno fun kanalından videosundan mod yaptım oyun bu hatayı verdi. Script dosyasını çıkarttım gene verdi Epic Games'ten doğrulama yaptım gene olmadı yardım lazım.

Eki Görüntüle 2005067

Yorumda güncel olarak çoğu kişi hata almış. Senden kaynaklı olmayabilir. muhtemelen eski mod.

Eki Görüntüle 2005067

Oyun versiyonu mod versiyonuyla uyuşmuyor.

Yükle oyun dosyalarına at F8e basarak hile menusüne girebilirsiniz Online giremezsiniz.

İşte orasını bilmiyorum hocam ama tek çözüm O, internet üzerinde birçok konu ve video var bir göz gezdirebilirsiniz. Bir de yükleyeceğiniz sürümün mod sürümü ile uyuştuğuna emin olmalısınız.

Script hook un eski versiyonunu atmış o yüzden kaynaklanıyor. Oyun her güncellendiğinde script hookunda güncellemesi gerekir.

Düzenleme eğer olmazsa.
Tüm script hook dot net ve script dosyalarını sil büyük ihtimalle düzelir ama modun haritada simgeleri gözükmez ama ben gözükmesini istiyorum dersen bunu indir oyun dosyalarına at.
Bilmiyorum olur mu olmaz mı.

Son düzenleme:
Hocam Menyoo'yu atmışsınız ama oyun acilmiyor.

Menyoo içinde script hook var yine açılmıyorsa düzenleme yaptım.

Yükle oyun dosyalarına at F8e basarak hile menusüne girebilirsiniz Online giremezsiniz.

Script hook un eski versiyonunu atmış o yüzden kaynaklanıyor. Oyun her güncellendiğinde script hookunda güncellemesi gerekir.

Düzenleme eğer olmazsa.
Tüm script hook dot net ve script dosyalarını sil büyük ihtimalle düzelir ama modun haritada simgeleri gözükmez ama ben gözükmesini istiyorum dersen bunu indir oyun dosyalarına at.
Bilmiyorum olur mu olmaz mı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı