L lakmersavren Zeptopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 8 7 Temmuz 2021 #1 GTA 5'i yavaş yavaş bırakmak üzereyim. Bırakmadan modları denemek istiyorum. Sizce hangi modları oynamalıyım?
GTA 5'i yavaş yavaş bırakmak üzereyim. Bırakmadan modları denemek istiyorum. Sizce hangi modları oynamalıyım?
Sailaner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.572 Çözümler 7 7 Temmuz 2021 #2 Mod yüklemek yerine FiveM oynayabilirsiniz.
sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 Sailaner dedi: Mod yüklemek yerine FiveM oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim serverlere girerken hata veriyor. lakmersavren dedi: GTA 5'i yavaş yavaş bırakmak üzereyim. Bırakmadan modları denemek istiyorum. Sizce hangi modları oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Polis modu vb gibi şeyler önerir misiniz? lakmersavren dedi: GTA 5'i yavaş yavaş bırakmak üzereyim. Bırakmadan modları denemek istiyorum. Sizce hangi modları oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu arada bu benim hesabım.
Sailaner dedi: Mod yüklemek yerine FiveM oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim serverlere girerken hata veriyor. lakmersavren dedi: GTA 5'i yavaş yavaş bırakmak üzereyim. Bırakmadan modları denemek istiyorum. Sizce hangi modları oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Polis modu vb gibi şeyler önerir misiniz? lakmersavren dedi: GTA 5'i yavaş yavaş bırakmak üzereyim. Bırakmadan modları denemek istiyorum. Sizce hangi modları oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu arada bu benim hesabım.