O Orpheusjpg Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 PC geçtiğimden beri GTA V almak istiyorum ama oyun 276 küsur Epic Games depolayan var mı? Ya da ucuza satan hangi yerlerden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
PC geçtiğimden beri GTA V almak istiyorum ama oyun 276 küsur Epic Games depolayan var mı? Ya da ucuza satan hangi yerlerden bulabilirim?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 17 Temmuz 2023 #2 Vallaha 280 tl o oyun için çerez parası. Hesap satın alımı falan riskli işler alırsın hesabı kasarsın kasarsın kasarsın sonra adam hesabı geri alır kasılmış hesap diye tekrar satar sende boş boş ekrana bakarsın.
Vallaha 280 tl o oyun için çerez parası. Hesap satın alımı falan riskli işler alırsın hesabı kasarsın kasarsın kasarsın sonra adam hesabı geri alır kasılmış hesap diye tekrar satar sende boş boş ekrana bakarsın.
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 17 Temmuz 2023 #3 Epic Games yaz indirimleri gelecek bekle 20'sinde.
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #4 Orpheusjpg dedi: PC geçtiğimden beri GTA V almak istiyorum ama oyun 276 küsur Epic Games depolayan var mı? Ya da ucuza satan hangi yerlerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Online oynamiyacaksaniz eğer 25 TL'ye bulabilirsiniz.
Orpheusjpg dedi: PC geçtiğimden beri GTA V almak istiyorum ama oyun 276 küsur Epic Games depolayan var mı? Ya da ucuza satan hangi yerlerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Online oynamiyacaksaniz eğer 25 TL'ye bulabilirsiniz.
Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 17 Temmuz 2023 #5 rukibamba dedi: Epic Games yaz indirimleri gelecek bekle 20'sinde. Genişletmek için tıkla... Orada da fiyatı zamlanmıştı, yine Steam ile aynı fiyata düşer. Orpheusjpg dedi: PC geçtiğimden beri GTA V almak istiyorum ama oyun 276 küsur Epic Games depolayan var mı? Ya da ucuza satan hangi yerlerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesap satın alma harici Nays kart %20 cashback veriyor, 276TL verip alırsın, Nays kartına 55 TL geri yükler.
rukibamba dedi: Epic Games yaz indirimleri gelecek bekle 20'sinde. Genişletmek için tıkla... Orada da fiyatı zamlanmıştı, yine Steam ile aynı fiyata düşer. Orpheusjpg dedi: PC geçtiğimden beri GTA V almak istiyorum ama oyun 276 küsur Epic Games depolayan var mı? Ya da ucuza satan hangi yerlerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesap satın alma harici Nays kart %20 cashback veriyor, 276TL verip alırsın, Nays kartına 55 TL geri yükler.