Hamit Özen Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #1 Steam üzerinden olmayan Rockstar koduyla aldığım GTA V'im var. Yaklaşık 1 2 aydır oynamıyordum ve formattan sonra bugün yeniden kurdum. Fakat kurduğumda eski sürümle kuruldu. Bunu nasıl yeniden update edebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2017
Steam üzerinden olmayan Rockstar koduyla aldığım GTA V'im var. Yaklaşık 1 2 aydır oynamıyordum ve formattan sonra bugün yeniden kurdum. Fakat kurduğumda eski sürümle kuruldu. Bunu nasıl yeniden update edebilirim ?
A Ahmet Yoğurtcuoğlu Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #2 Otamatik olarak ediliyor zaten oyunu yüklerken zaten bütün güncellemeler gelecek diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Hamit Özen Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #3 Ahmet Yoğurtcuoğlu dedi: Otamatik olarak ediliyor zaten oyunu yüklerken zaten bütün güncellemeler gelecek diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende zaten o olmadığını için buraya konu açma gereği duydum. Artı 0 Eksi
Ahmet Yoğurtcuoğlu dedi: Otamatik olarak ediliyor zaten oyunu yüklerken zaten bütün güncellemeler gelecek diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende zaten o olmadığını için buraya konu açma gereği duydum.