S SerhatAvci_ Kilopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 183 24 Şubat 2015 #1 Şu an Steam'de 180 TL. Hemen almak istiyorum ama şimdi mi alsam yoksa çıkınca mı alsam daha az para öderim bilmiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Şu an Steam'de 180 TL. Hemen almak istiyorum ama şimdi mi alsam yoksa çıkınca mı alsam daha az para öderim bilmiyorum. Önerileriniz nelerdir?
volkannergun Kilopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #2 Oyunun Steam üzerinde olması gibi bir takıntın yoksa şuan çok daha ucuza alabileceğin yerler var. Steam üstünde olsun diyorsan bence bekle. İleri zamanlarda G2A gibi sitelerde GTAV steam key ucuzlar. Sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin lütfen.
Oyunun Steam üzerinde olması gibi bir takıntın yoksa şuan çok daha ucuza alabileceğin yerler var. Steam üstünde olsun diyorsan bence bekle. İleri zamanlarda G2A gibi sitelerde GTAV steam key ucuzlar. Sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin lütfen.
S SerhatAvci_ Kilopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 183 24 Şubat 2015 #3 Steam takıntım yok. Hem ucuz hemde güvenilir bir yerden alabileceğim en kısa sürede almak istiyorum.
volkannergun Kilopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #4 GTA 5 90 TL - GreenManGaming | Technopat Sosyal İyi oyunlar.