Çözüldü GTA V ne zaman bitiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KopuQlavye

Kilopat
Yer
Yanlışlıkla Doğduğum Ev
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Trevor'u öldürmeyi seçtim ve öldürdüm. Sonra 5-6 saat daha oynadım oyunu ama hiç görev gelmedi. Oyun bitti mi? İlerleme kısmında yüzde 63 gibi bir değer görünüyor, anlayamadım.

Trevor'u öldürmeyi seçtim ve öldürdüm. Sonra 5-6 saat daha oynadım oyunu ama hiç görev gelmedi. Oyun bitti mi? İlerleme kısmında yüzde 63 gibi bir değer görünüyor, anlayamadım
Oyunu bitirmişsin. Onlar yan görevler.

Ana hikayeyi bitirdiniz. O dediğiniz oyunun %100 tamamlanması, yan görevler ve haritadaki toplanabilirler vs.

trevor'u öldürmeyi seçtim ve öldürdüm. Sonra 5-6 saat daha oynadım oyunu ama hiç görev gelmedi. oyun bitti mi? İlerleme kısmında yüzde 63 gibi bir değer görünüyor, anlayamadım.

Ana hikaye bitmiş sıkıcı yan görevler kalmış.

Trevor'u öldürmeyi seçtim ve öldürdüm. Sonra 5-6 saat daha oynadım oyunu ama hiç görev gelmedi. Oyun bitti mi? İlerleme kısmında yüzde 63 gibi bir değer görünüyor, anlayamadım.
Ana hikaye bitmiş. Yapmadıysanız 3 5 soru işareti vs. kalmıştır büyük ihtimal. Onlardan sonra da gizli parçalar var onları bulup uzay arabası yapıyorsun ve bitiyor. Ama trevor ı öldürdüğünüz için onun yerine geçemiyorsunuz bunu biliyorsunuzdur herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…