Epic Games GTA V ne zaman indirime girer?

nexpugnable

Centipat
Daha fazla  
GTA V ne zaman indirime girer? Girerse kaç TL olur? Epic Games platformundan alacağım.

Daha geçenlerde 160TL civarındaydı. Yakın zamanda indirime gireceğini sanmam ama söz konusu Epic Games olunca yine bir çılgınlık yapabilir.

Artık indirimli fiyatı bile yüksek olur maalesef.
Neyse ki son 85 liralık indirimde almıştım.

GTA V ne zaman indirime girer? Girerse kaç TL olur? Epic Games platformundan alacağım.

Zamanında bedavaya verilmişti herkese bazıları yeni hesap açıp almıştır fazladan onlara sor istersen GTA 5 oynamak için diğer hesaba geçersin ama paran cebinde kalır öyle düşünmen lazım.

Epic'de de zam geldi, 200 TL aşağısına hayatta inmez artık, internetten çok ucuza GTA 5 hesapları alabilirsiniz Epic beleş verdiğinden.

İlk mail adresi ile verilen hesaplar 100 TL'ye yakın maalesef. Madem bu kadar vereceğim kendim sıfırdan alayım dedim.

Online gibi bi derdiniz yoksa ucuz satılık hesap alabilirsiniz. Online içinse indirime girebilir yakında hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…