GTA V nereden alınır?

Steam'de 30 dolar alınmaz Epic Games'te 750 TL yine alınmaz Rockstar Games Launcher indirin oradan oyunlar kısmında GTA 5 550 TL hem orijinal olmuş olur.

Hocam hem Online oynamak için hem serverlere falan girmek arkadaşlarla oynamak için istiyorum kartta 1K var fazla da vermek istemiyorum en mantıklısı hangisi

Hocam hem Online oynamak için hem serverlere falan girmek arkadaşlarla oynamak için istiyorum kartta 1K var fazla da vermek istemiyorum en mantıklısı hangisi.

Hocam Rockstar'dan alın geçin en mantıklısı o veya daha uyguna gelsin derseniz key de alabilirsiniz aynı oyun iki türküde size gelecek farkı olmaz, yukarıdaki arkadaş bir link atmıştı.

@Yigxl nereden alırsan al Rockstar Launcher ile gireceksin o yüzden hiçbir farkı yok.

1
Hocam o premium dediğiniz olayı zaten Rockstar zorunlu veriyor aynı şeyler Rockstar'dan alındığında da gelecek.

Bilgisayar için orijinal olarak şu anda nerede en uygun alabilirim?

Steam'de indirim olunca 15 dolar oluyor Epic'te indirimde 375 TL Rockstar bir ara 275'e satıyordu indirimde ama hala duruyor mu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…