Debiro Femtopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #1 Selam Ölüm arzusu görevinde yanlışlıkla Trevor´u seçtim. Seçimi tekrar yapabilmek için geri dönebilir miyim?
Selam Ölüm arzusu görevinde yanlışlıkla Trevor´u seçtim. Seçimi tekrar yapabilmek için geri dönebilir miyim?
enhayemu Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 185 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #2 Eğer seçimi yaptıktan sonra kaydetmediyseniz oyundan çıkıp geri girin bu şekilde seçiminizin gitmesi lazım. Ancak auto save almış olabilir. Artı 0 Eksi
Eğer seçimi yaptıktan sonra kaydetmediyseniz oyundan çıkıp geri girin bu şekilde seçiminizin gitmesi lazım. Ancak auto save almış olabilir.
5 530712 Centipat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 231 Çözümler 1 2 Mayıs 2022 #3 Debiro dedi: Selam Ölüm arzusu görevinde yanlışlıkla Trevor´u seçtim. Seçimi tekrar yapabilmek için geri dönebilir miyim? Eki Görüntüle 1375940 Genişletmek için tıkla... Tam orada alt f4 at kaydetmediysen baştan başlayabilirsiniz göreve Artı 0 Eksi
Debiro dedi: Selam Ölüm arzusu görevinde yanlışlıkla Trevor´u seçtim. Seçimi tekrar yapabilmek için geri dönebilir miyim? Eki Görüntüle 1375940 Genişletmek için tıkla... Tam orada alt f4 at kaydetmediysen baştan başlayabilirsiniz göreve
KS KS Debiro Femtopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #4 enhayemu dedi: Eğer seçimi yaptıktan sonra kaydetmediyseniz oyundan çıkıp geri girin bu şekilde seçiminizin gitmesi lazım. Ancak auto save almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Selamlar Sanırım oyun otomatik kayıt almış Seçimin tam öncesinde save bulmam mümkün müdür ? enhayemu dedi: Eğer seçimi yaptıktan sonra kaydetmediyseniz oyundan çıkıp geri girin bu şekilde seçiminizin gitmesi lazım. Ancak auto save almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Selamlar Sanırım oyun otomatik kayıt almış Seçimin tam öncesinde save bulmam mümkün müdür ? Dosya Ekleri Grand Theft Auto V Screenshot 2022.05.02 - 14.52.06.49.png 2 MB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi
enhayemu dedi: Eğer seçimi yaptıktan sonra kaydetmediyseniz oyundan çıkıp geri girin bu şekilde seçiminizin gitmesi lazım. Ancak auto save almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Selamlar Sanırım oyun otomatik kayıt almış Seçimin tam öncesinde save bulmam mümkün müdür ? enhayemu dedi: Eğer seçimi yaptıktan sonra kaydetmediyseniz oyundan çıkıp geri girin bu şekilde seçiminizin gitmesi lazım. Ancak auto save almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Selamlar Sanırım oyun otomatik kayıt almış Seçimin tam öncesinde save bulmam mümkün müdür ?