A Angermania45 Hectopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 37 26 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar GTA 5 Social Club'a giriyorum. Offline gözüküyorum. Oyunu satın aldım arkadaşlarım beni offline görüyor. Ben ama onları online görebiliyorum. Bu hatanın bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2019
Arkadaşlar GTA 5 Social Club'a giriyorum. Offline gözüküyorum. Oyunu satın aldım arkadaşlarım beni offline görüyor. Ben ama onları online görebiliyorum. Bu hatanın bir çözümü var mı?
G GoD_oF_tEcH Centipat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 39 26 Haziran 2019 #2 Steam versiyon ise bi çözüm var oda steame gir sol üstte arkadaşlar yada friends yazar ona tıkla online ol steam versiyon değilse bende bilmiyorum Artı 0 Eksi
Steam versiyon ise bi çözüm var oda steame gir sol üstte arkadaşlar yada friends yazar ona tıkla online ol steam versiyon değilse bende bilmiyorum
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 26 Haziran 2019 #3 Şu an tam bakamıyorum ama Home tuşuna bastıktan sonra ayarlar kısmına gelin, orada gizlilik var ordan all -veya everyone- seçeneğini seçin. Son düzenleme: 27 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
Şu an tam bakamıyorum ama Home tuşuna bastıktan sonra ayarlar kısmına gelin, orada gizlilik var ordan all -veya everyone- seçeneğini seçin.
KS KS A Angermania45 Hectopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 37 3 Temmuz 2019 #4 yok olmadı arkadaşlar nat ilgili sorun diyor ama internete res attım yinede düzelmedi Artı 0 Eksi
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 3 Temmuz 2019 #5 Modem arayüzünden 80 portunu açmalısın. 80 portunu açtıktan sonra NAT halen strictdeyse internet servis sağlayıcıdan statik ip iste. Artı 0 Eksi
Modem arayüzünden 80 portunu açmalısın. 80 portunu açtıktan sonra NAT halen strictdeyse internet servis sağlayıcıdan statik ip iste.