ErdoganT Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 GTA 5 Online girmiyor, offline Mode'da başlatıyor.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.868 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 12 Ocak 2021 #2 Tam olarak çıkan hatayı veya sorunu açıklayabilir misiniz ? Artı 0 Eksi
ConSimit Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 146 12 Ocak 2021 #3 VPN ile girmeyi deneyin. Benim sorunum bu şekilde çözülmüştü. Artı 0 Eksi
KS KS ErdoganT Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #4 ConSimit dedi: VPN ile girmeyi deneyin. Benim sorunum bu şekilde çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... VPN ile denedim fakat bu sefer Steam'e giremedim. fenomenale dedi: Tam olarak çıkan hatayı veya sorunu açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu açtığımda direkt offline Mode'a geçiyor ve değiştiremiyorum. Artı 0 Eksi
ConSimit dedi: VPN ile girmeyi deneyin. Benim sorunum bu şekilde çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... VPN ile denedim fakat bu sefer Steam'e giremedim. fenomenale dedi: Tam olarak çıkan hatayı veya sorunu açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu açtığımda direkt offline Mode'a geçiyor ve değiştiremiyorum.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #5 ErdoganT dedi: VPN ile denedim fakat bu sefer Steam'e giremedim. Genişletmek için tıkla... Social Club hesabı oluşturmuş muydunuz? Artı 0 Eksi
ErdoganT dedi: VPN ile denedim fakat bu sefer Steam'e giremedim. Genişletmek için tıkla... Social Club hesabı oluşturmuş muydunuz?
kalftrue Kilopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #6 Oyuna girdikten sonra online modu seçiniz. Seçerken rockstar hesabınızın açık olmasına dikkat ediniz. Artı 0 Eksi
Oyuna girdikten sonra online modu seçiniz. Seçerken rockstar hesabınızın açık olmasına dikkat ediniz.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.868 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 12 Ocak 2021 #7 Social club hesabınızla girdiğinize emin misiniz ? Artı 0 Eksi
ConSimit Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 146 12 Ocak 2021 #8 ErdoganT dedi: VPN ile denedim fakat bu sefer Steam'e giremedim. Genişletmek için tıkla... Steam'iniz arkada açıkken Rockstar Games Launcher'dan oyunu başlat dediğinizde girecektir. Artı 0 Eksi
ErdoganT dedi: VPN ile denedim fakat bu sefer Steam'e giremedim. Genişletmek için tıkla... Steam'iniz arkada açıkken Rockstar Games Launcher'dan oyunu başlat dediğinizde girecektir.
KS KS ErdoganT Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #9 monthean dedi: Social Club hesabı oluşturmuş muydunuz? Genişletmek için tıkla... Evet oyunda 150 saatim var daha dün girmiştim oyuna. ConSimit dedi: Steam'iniz arkada açıkken Rockstar Games Launcher'dan oyunu başlat dediğinizde girecektir. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. Artı 0 Eksi
monthean dedi: Social Club hesabı oluşturmuş muydunuz? Genişletmek için tıkla... Evet oyunda 150 saatim var daha dün girmiştim oyuna. ConSimit dedi: Steam'iniz arkada açıkken Rockstar Games Launcher'dan oyunu başlat dediğinizde girecektir. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim.
ConSimit Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 146 12 Ocak 2021 #10 Hatta oyun açıldığı anda VPN'i aktif etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Benim bu şekilde yapınca en geç 3. defada giriyor. Artı 0 Eksi
Hatta oyun açıldığı anda VPN'i aktif etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Benim bu şekilde yapınca en geç 3. defada giriyor.