Gta V ''Offline mode not available'' Hatası

sametcn1

Hectopat
Merhabalar! Dün bilgisayarıma virüs bulaştı (gandcrab 5.0.4 virüsü.) Tüm sistemi ele geçirip ne var ne yoksa rastgele şifreler ile kitleyip uzantlıları değiştirdi, ben de harddiski fabrika çıkışına döndürdüm virüsten kurtuldum. Steam'dan GTA 5'i indirdim ama sürekli bu hatayı alıyorum. Herhangi bir çözüm bulamadım, hatanın sebebini de anlamış değilim. Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum, hata resmi aşağıdadır.

Kullandığım işletim sistemi Windows 7 Ultimate 64 bit.
i5 4590K
16 GB GSkill RAM
GTX 970

Launcher 2.08.2018 15_58_32.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak Mod, Oyun dosyasının hatalı olmasından alınabilen bir hata bu.
Öncelikle Rockstar Games sitesinden hesabınız yoksa oluşturup giriş yapın, oyununuzu onaylatın. İnternetle olan bağlantınızı kesip, oyuna girmeyi deneyin.
Belgelerim adlı dosyaya girin Rockstar Games içinde bulunun Social Club dosyasını silin.
Dosya doğrulama yapınız.
Eğer Wi-Fi ile bağlantı kuruyorsanız ya da normal bağlantı aşağıdaki komutları CMD penceresini Yönetici olarak açın ve tek tek Enter'a basıp onaylayın;
Kod:
· netsh winsock reset all
· netsh int ip reset a.txt
· netsh adv firewall reset
· netsh winhttp reset proxy
· ipconfig /flushdns

Fakat ilk önce Rockstar Games sitesinden hesabınıza girin ve doğrulayın daha sonra Offline olarak oynama imkanınız olur. Eğer ki olmaz ise belirttiğim seçenekleri tek tek deneyiniz.

Genel olarak Mod, Oyun dosyasının hatalı olmasından alınabilen bir hata bu.
Öncelikle Rockstar Games sitesinden hesabınız yoksa oluşturup giriş yapın, oyununuzu onaylatın. İnternetle olan bağlantınızı kesip, oyuna girmeyi deneyin.
Belgelerim adlı dosyaya girin Rockstar Games içinde bulunun Social Club dosyasını silin.
Dosya doğrulama yapınız.
Eğer Wi-Fi ile bağlantı kuruyorsanız ya da normal bağlantı aşağıdaki komutları CMD penceresini Yönetici olarak açın ve tek tek Enter'a basıp onaylayın;
Kod:
· netsh winsock reset all
· netsh int ip reset a.txt
· netsh adv firewall reset
· netsh winhttp reset proxy
· ipconfig /flushdns

Fakat ilk önce Rockstar Games sitesinden hesabınıza girin ve doğrulayın daha sonra Offline olarak oynama imkanınız olur. Eğer ki olmaz ise belirttiğim seçenekleri tek tek deneyiniz.

benim oyunum orjinal format atmadan önce böyle birşey yoktu orjinal dosyalarda hiç bir değişiklik yapmadım dediklerinizde denedim değişen birşey olmadı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı