Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 24 Ocak 2022 #1 Merhaba, ben Epic Games üzerinden GTA V açmak isterken böyle hata alıyorum. Offline Rockstar ne yaptım olmadı. Ne yapmalıyım?
Merhaba, ben Epic Games üzerinden GTA V açmak isterken böyle hata alıyorum. Offline Rockstar ne yaptım olmadı. Ne yapmalıyım?
A ArdaG.A Picopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 75 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #2 Oyununuzun içerisinde mod yüklü mü? Artı 0 Eksi
KS KS Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 24 Ocak 2022 #3 ArdaG.A dedi: Oyununuzun içerisinde mod yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet Mercedes E63 amg. Artı 0 Eksi
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #4 Gusein dedi: Merhaba, ben Epic Games üzerinden GTA V açmak isterken böyle hata alıyorum. Offline Rockstar ne yaptım olmadı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Antivirüsün varsa kapatmayı dene. Artı 0 Eksi
Gusein dedi: Merhaba, ben Epic Games üzerinden GTA V açmak isterken böyle hata alıyorum. Offline Rockstar ne yaptım olmadı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Antivirüsün varsa kapatmayı dene.
A ArdaG.A Picopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 75 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #5 Gusein dedi: Evet Mercedes E63 amg. Genişletmek için tıkla... Modu silip tekrar deneyin. Olmazsa Belgeler/Rockstar Games'ten Social Club dosyasını silip tekrardan Launcher'e giriş yapın. Artı 0 Eksi
Gusein dedi: Evet Mercedes E63 amg. Genişletmek için tıkla... Modu silip tekrar deneyin. Olmazsa Belgeler/Rockstar Games'ten Social Club dosyasını silip tekrardan Launcher'e giriş yapın.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 24 Ocak 2022 #6 Acaba hizmetlerden Rockstar'ı kapatmış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi