TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #11 482376 dedi: Grand Theft Auto Online (PlayStation®5) ben bunun yalancısıyım ayrı bir durum varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PS5 için diyorsanız onu bilmiyorum işte. PS5 için neden ayrı yapmışlar anlayamadım.
482376 dedi: Grand Theft Auto Online (PlayStation®5) ben bunun yalancısıyım ayrı bir durum varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PS5 için diyorsanız onu bilmiyorum işte. PS5 için neden ayrı yapmışlar anlayamadım.
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #12 SuprasızAdam dedi: GTA V Online alacağım ama aklımda bir soru kaldı. Çevrimdışı story Mode'a girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz zaman gecmis fakat Online aldiysaniz hikaye modu girebildiniz mi?
SuprasızAdam dedi: GTA V Online alacağım ama aklımda bir soru kaldı. Çevrimdışı story Mode'a girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz zaman gecmis fakat Online aldiysaniz hikaye modu girebildiniz mi?