GTA V Online Boş Server Sorunu

comolokko_55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Son iki gündür GTA V serisini online olarak oynamak için girdiğimde serverlar her seferinde boş server değiştirdiğimde de sonuç aynı serverda sadece ben varım acaba bir ceza ya da bir sorun problem mi vardır? Port yönlendirme DNS değiştirme oyundaki Türkçe yamayı kaldırma güvenlik duvarını kaldırma anti virüs programını devre dışı bırakma modemi resetleme gibi işlemleri denedim ama gene de olmadı. İçinizde bu konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

Yeni güncellemeden sonra Rockstar'ın sunucularında problem olduğu söyleniyor. Yakında çözülecektir.

Aynı problem bendede var sinirimi bozdu her server boş.

Arkadaşlar bu konu ile bilgisi olan kimse yokmudur acaba ?? Zira sıkıntı sadece bende değil bazen oyunda türk oyunculara denk geliyorum onlarda da aynı sıkıntı olduğunu söylüyor bunun ile alakalı bi çözümü olan varsa lütfen yardım etsin.

bendede aynı bugün oldu sorun arkadaşların invitelere gitmiyor boş servere giriyor

Arkadaşlar 1 kaç güne kadar aynı sorun bendede vardı hile kullanıyorsanız araştırdım onlar atabiliormuş o boş serverlere yada o hileden dolayı boş servere gidiyormuşunz hile kullanımı varsa silin onu yada türkçe yama onu kaldırın bende türkçe yama kaldırınca düzeldi sizdede düzelir inşallah

bende düzelmişti dün girdiğimde gene boş servere attı uğraşamıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…