Bugxibunny Megapat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #1 GTA V change appearance hakkında bilgisi olan var mı acaba? sormak istediğim şey benim karakterim erkek iken bunu kıza çevirdiğimde elimde olan level para iş yerleri arabalarım falan silinir mi yardımcı olabilecek birisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2017
GTA V change appearance hakkında bilgisi olan var mı acaba? sormak istediğim şey benim karakterim erkek iken bunu kıza çevirdiğimde elimde olan level para iş yerleri arabalarım falan silinir mi yardımcı olabilecek birisi var mı?
Batuhan Deveci Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2017 #2 O kısmında karakterinin burnu , saçı , yüzü vs. ayarlayabiliyorsun. Cinsiyet değişiyor mu bilmiyorum.
O kısmında karakterinin burnu , saçı , yüzü vs. ayarlayabiliyorsun. Cinsiyet değişiyor mu bilmiyorum.
E ersoz78 Kilopat Katılım 31 Ekim 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #3 Online karakterini ilk oluşturduğun gibi karakterini yeniden oluşturmuş olursun. Levelin yada herhangi bir şeyin silinmez.
Online karakterini ilk oluşturduğun gibi karakterini yeniden oluşturmuş olursun. Levelin yada herhangi bir şeyin silinmez.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 6 Ocak 2018 #4 Herhangi bir şey silinmez. Karakter görünümünde oynamalar yaparsın sadece. Arkadaşların belirttiği gibi.
Herhangi bir şey silinmez. Karakter görünümünde oynamalar yaparsın sadece. Arkadaşların belirttiği gibi.