Sooply Kilopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 53 19 Mayıs 2020 #1 Oyuna girmeye çalışıyorum hata veriyor, güvenli moda alıyorum bu sefer Online moda giremiyorum. Çok sıkıntı yaşıyorum. Eki Görüntüle 567228 Verdiği hata tam olarak bu. İlk indirdiğimde sıkıntısız bir biçimde oynamıştım. Bilgisayarı kapatıp açtığımda oldu bu hata. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 9,1 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
Oyuna girmeye çalışıyorum hata veriyor, güvenli moda alıyorum bu sefer Online moda giremiyorum. Çok sıkıntı yaşıyorum. Eki Görüntüle 567228 Verdiği hata tam olarak bu. İlk indirdiğimde sıkıntısız bir biçimde oynamıştım. Bilgisayarı kapatıp açtığımda oldu bu hata.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.417 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 19 Mayıs 2020 #2 Safe mod dene olmazsa yönetici olarak aç. Artı 0 Eksi
KS KS Sooply Kilopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 53 19 Mayıs 2020 #3 The Destroyer dedi: Safe mod dene olmazsa yönetici olarak aç. Genişletmek için tıkla... Güvenli modu denedim dedim ya onunla da online giremiyorsun. Yönetici olarak PlayGtaV.exe'yi açıyorum fakat bir hata daha veriyor. Artı 0 Eksi
The Destroyer dedi: Safe mod dene olmazsa yönetici olarak aç. Genişletmek için tıkla... Güvenli modu denedim dedim ya onunla da online giremiyorsun. Yönetici olarak PlayGtaV.exe'yi açıyorum fakat bir hata daha veriyor.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.417 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 19 Mayıs 2020 #4 Serverler ile ilgili sorun var. Herhalde. Artı 0 Eksi
KS KS Sooply Kilopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 53 19 Mayıs 2020 #5 The Destroyer dedi: Serverler ile ilgili sorun var. Herhalde. Genişletmek için tıkla... Online'a girince bu hatayı vermemesi lazım ama. Yani oyun hikaye moduna giriyor fakat Online'a girince bu hatayı veriyor. Peki PlayGtaV.exe'yi nasıl yönetici olarak açabilirim? Artı 0 Eksi
The Destroyer dedi: Serverler ile ilgili sorun var. Herhalde. Genişletmek için tıkla... Online'a girince bu hatayı vermemesi lazım ama. Yani oyun hikaye moduna giriyor fakat Online'a girince bu hatayı veriyor. Peki PlayGtaV.exe'yi nasıl yönetici olarak açabilirim?