Arkadaşlar başlıkta bildirdim. Dosyaları kontrol etmeme ragmen online girmeye calıstıgımda calısmayı durdudu adında hata alıyorum. Normal story moda girebiliyorum.
Sadece onlineda bu sorun oluyor. Neden olabilir sizce bu ?
Resim:
Aynı zamanda ise:
"Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game. PC yazıyo hatada ?
Verify ettim dediği halde verify falan yapmamış...
Arkadaşlar bakın çözüm basit, bozuk dosyaları oyunun yeniden indirmesi lazım. Kullandığınız üçüncü parti programlar beni ilgilendirmiyor. GTA V'in kendi Launcher'ı ile verify, yani doğrulama yapacaksınız. Nasıl yapacağınız da burada yazıyor:
Yeni Rockstar Games Launcher ile GTA 5'in dosya bütünlüğünü doğrulamak artık çok daha kolay. İşte adım adım GTA 5 veya RDR II dosya bütünlüğünü doğrulama işlemi: Rockstar Games Launcher'ı çalıştırın ve Settings'e girin. Buradan My installed games altında Grand Theft Auto V'i göreceksiniz...
Arkadaşlar başlıkta bildirdim. Dosyaları kontrol etmeme ragmen online girmeye calıstıgımda calısmayı durdudu adında hata alıyorum. Normal story moda girebiliyorum.
Sadece onlineda bu sorun oluyor. Neden olabilir sizce bu ?
Ben de antivirüs programı norton vardı. Onu kaldırıp tekrar yükledim Sorunsuz şuan. Sanırım antivirüs programı dosyaı siliyor. Bir de böyle dene. En kısa çözüm bu.
Bana nasıl yaptığını anlatabilir misin ? Bende aynı sorunu yaşıyorum o videoya baktım ama yabancı dil olduğu için pek fazla bir şey anlamadım bana nasıl yaptığını anlatabilir misin ?
Bir çözümü de var onu da yazayım. ; İlk önce GTA 5'in yedeğini alın. Sonra Rockstar'ın sitesinden GTA 5'in setupunu indirip bir başka sürücüye kurun, kurduktan sonra aldığınız GTA 5 yedeğini tekrardan GTA 5'i kurduğunuz yere atın. Sorun çözülüyordu.
O videodaki gibi her dosyaya teker teker baktım fakat bütün dosyalar hatalı çıktı şimdi ben o bütün dosyaları silsem GTA 5.EXE'ye girdiğimde o dosyaları indirmeye başlar mı? Başlarsa bile çok uzun sürer çünkü bütün x64.rpf dosyalarının hepsi hatalı onları indirmek çok uzun sürer ama ben yine de yapayım mı?
Yahu arkadaşlar videodaki gibi her şeyi yaptım ama yine olmadı o hatayı almaya devam ediyorum.
Bir çözümü de var onu da yazayım.; İlk önce GTA 5'in yedeğini alın. Sonra Rockstar'ın sitesinden GTA 5'in setupunu indirip bir başka sürücüye kurun, kurduktan sonra aldığınız GTA 5 yedeğini tekrardan GTA 5'i kurduğunuz yere atın. Sorun çözülüyordu.
Arkadaşım ben o videodaki gibi her şeyi yaptım fakat yine aynı hatadan alıyorum bir de senin yaptığın çözümü denemek istiyorum sen bana o çözümü ayrıntılı bir şekilde nasıl yaptığını anlatır mısın?
Mesela GTA 5'in normal yedeğini C'ye at. Sonra siteden GTA 5 Setup'u indirip D'ye kur. C'ye attığın yedeği D'ye at. Bir nevi kopyala yapıştır yapacaksın. Bunu bir dene çözülecek mi.
Olmaz ise şöyle yap ; GTAVLauncher'ı masaüstüne at. Sağ tıkla özellikler de. Hedef yerinin sonuna şunu yaz -verify
Bunu yazdıktan sonra oyun dosyaları kontrol edilecek eksik dosya veya bozuk dosya varsa indirilecek.
Mesela GTA 5'in normal yedeğini C'ye at. Sonra siteden GTA 5 Setup'u indirip D'ye kur. C'ye attığın yedeği D'ye at. Bir nevi kopyala yapıştır yapacaksın. Bunu bir dene çözülecek mi.
Olmaz ise şöyle yap ; GTAVLauncher'ı masaüstüne at. Sağ tıkla özellikler de. Hedef yerinin sonuna şunu yaz -verify
Bunu yazdıktan sonra oyun dosyaları kontrol edilecek eksik dosya veya bozuk dosya varsa indirilecek.
Abiciğim 2. çözümü denedim ama bir fayda etmedi. Şimdi 1. çözümü deneyeceğim ama o dediğini anlamadım. "GTA 5 Setup' u indirin" demişsiniz ama ben onu anlamadım. Yani sadece Setup.exe' yi mi indireceğim ? Yoksa Setup dediğin GTA 5' in toplam kurulum dosyaları mı ? Yani 60 GB mı indireceğim Rockstar Games' in sitesinden ?
Abiciğim 2. çözümü denedim ama bir fayda etmedi. Şimdi 1. çözümü deneyeceğim ama o dediğini anlamadım. "GTA 5 Setup' u indirin" demişsiniz ama ben onu anlamadım. Yani sadece Setup.exe' yi mi indireceğim ? Yoksa Setup dediğin GTA 5' in toplam kurulum dosyaları mı ? Yani 60 GB mı indireceğim Rockstar Games' in sitesinden ?
Videoda sadece dosyları oraya sürüklüyorsun ve sana eşleşip eşlemedini söylüyor. Eşleşmeyen varsa o dosyası siliyorsun, GTA'yı açıyorsun ve indiriyor eksik olanı. Bu konuyu şimdi gördüm. 100 saat oynadım ama 2 defa aldım bu hatayı. Üstünde durmadım. Ama benim ki Steam versiyonu. Videoda Social Club versiyonunu anlatıyor. Steam'de de aynıdır. Dosyayı sildikten sonra Steam üzerinden oyunu açınca Steam dosya eksiğinden dolayı otomatik güncelleme yapacaktır.
Videoda sadece dosyları oraya sürüklüyorsun ve sana eşleşip eşlemedini söylüyor. Eşleşmeyen varsa o dosyası siliyorsun, GTA'yı açıyorsun ve indiriyor eksik olanı. Bu konuyu şimdi gördüm. 100 saat oynadım ama 2 defa aldım bu hatayı. Üstünde durmadım. Ama benim ki Steam versiyonu. Videoda Social Club versiyonunu anlatıyor. Steam'de de aynıdır. Dosyayı sildikten sonra Steam üzerinden oyunu açınca Steam dosya eksiğinden dolayı otomatik güncelleme yapacaktır.