Arkadaşlar başlıkta bildirdim. Dosyaları kontrol etmeme ragmen online girmeye calıstıgımda calısmayı durdudu adında hata alıyorum. Normal story moda girebiliyorum.
Sadece onlineda bu sorun oluyor. Neden olabilir sizce bu ?
Resim:
Aynı zamanda ise:
"Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game. PC yazıyo hatada ?
Verify ettim dediği halde verify falan yapmamış...
Arkadaşlar bakın çözüm basit, bozuk dosyaları oyunun yeniden indirmesi lazım. Kullandığınız üçüncü parti programlar beni ilgilendirmiyor. GTA V'in kendi Launcher'ı ile verify, yani doğrulama yapacaksınız. Nasıl yapacağınız da burada yazıyor:
Yeni Rockstar Games Launcher ile GTA 5'in dosya bütünlüğünü doğrulamak artık çok daha kolay. İşte adım adım GTA 5 veya RDR II dosya bütünlüğünü doğrulama işlemi: Rockstar Games Launcher'ı çalıştırın ve Settings'e girin. Buradan My installed games altında Grand Theft Auto V'i göreceksiniz...
Yok Recep abim sorun devam etmiyor. Onlar eski mesajlar. Allah razı olsun sen çözmüştün ya sorunumu. O günden beri sorunsuz oynuyorum. Tekrar teşekkür ederim.
@Recep Baltaş abi sana zahmet benim bilgisayarada bir bakarmısın? 2 Gündür sabah 9'dan akşam 6'ya kadar sorunu çözmeye çalışıyorum. İnternette olan bütün çözüm yollarını denedim. İlgilenirsen çok makbule geçer.
Teamwiver ID:938 168 318
@Recep Baltaş Bütün yolları denedim olmuyor verify yaptım girdi oyuna onlineye girince hatayı verip atıyor , dosyaları doğrulattım 1 dll dosyası ve birkaç txt dosyasında sıkıntı var onları silincede launcher download hatası veriyor , oyunu satın aldık kullanamıyoruz lütfen bir çözüm bul ...
Yok Recep abim sorun devam etmiyor. Onlar eski mesajlar. Allah razı olsun sen çözmüştün ya sorunumu. O günden beri sorunsuz oynuyorum. Tekrar teşekkür ederim.
@Recep Baltaş abi aynı sorun bende var kaç gündür. -verifty yazdım. 60 GB dosya oldu 20 GB. Şimdi tekrar yükleniyor. Bana da yardımcı olursan sevinirim.
@Recep Baltaş abi aynı sorun bende var kaç gündür. -verifty yazdım. 60 GB dosya oldu 20 GB. Şimdi tekrar yükleniyor. Bana da yardımcı olursan sevinirim.