Çözüldü GTA V Online "Failed zlib call" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mustafa-Webtekno

Hectopat
Daha fazla  
Gta V'de online girmeye çalışınca çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. "Failed zlib call.''

Arkadaşlar başlıkta bildirdim. Dosyaları kontrol etmeme ragmen online girmeye calıstıgımda calısmayı durdudu adında hata alıyorum. Normal story moda girebiliyorum.

Sadece onlineda bu sorun oluyor. Neden olabilir sizce bu ?

Resim:

Aynı zamanda ise:

"Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game. PC yazıyo hatada ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

• Bilgisayara bağlanıldı.
  • Oyun verify edildi.
  • 471 MB bozuk dosyası varmış.
  • Verify ettim dediği halde verify falan yapmamış...
Arkadaşlar bakın çözüm basit, bozuk dosyaları oyunun yeniden indirmesi lazım. Kullandığınız üçüncü parti programlar beni ilgilendirmiyor. GTA V'in kendi Launcher'ı ile verify, yani doğrulama yapacaksınız. Nasıl yapacağınız da burada yazıyor:

Teamviewer ID ve şifre verin, bakalım. Ayrıca hata kodunuz ana konudakinden farklı ise farklı konu açınız.

Abi GTA V failed zlib call hatası alıyorum. Oyun steamden. Teamviewer ID ve şifre versem abi bir bakar mısın?

Yukarıda bakacağımı söyledim zaten...

Abi onu yaptım çözümünü ama şimdi GTA V'i açıyorum online veya story'iye giriyorum, loading story mode diyor fakat açılmıyor. Online'da da aynı hatayı veriyor.

ID: 196 794 820

Kardeşim steamdense Steam'den kütüphaneden GTA V sağ tıklayıp özellikler de sonra yerel dosyalara gel. Ordan da oyun önbelliğinin bütünlüğünü doğrula de. Biraz bekle, sonra oyun açılıyor.

Abi onu yaptım çözümünü ama şimdi GTA V'i açıyorum online veya story'iye giriyorum, loading story mode diyor fakat açılmıyor. Online'da da aynı hatayı veriyor.

Bağlandım, bağlantı kapatıldı. Müsait olduğunda tekrar bağlanılır.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba Recep abi. Ben de aynı sıkıntıyı yaşamaktayım. GTA V dosyalarını doğrulattım suanda 4 GB'lık indirmekte. Sorun hala devam ederse yardımcı olur musun ?

Abi evet o zaman müsait değildim. Şimdi tekrar bağlanır mısın ?
ID: 196 794 820

Recep bey aynı sorun bendede var yardım edebilir misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…