Arkadaşlar başlıkta bildirdim. Dosyaları kontrol etmeme ragmen online girmeye calıstıgımda calısmayı durdudu adında hata alıyorum. Normal story moda girebiliyorum.
Sadece onlineda bu sorun oluyor. Neden olabilir sizce bu ?
Resim:
Aynı zamanda ise:
"Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game. PC yazıyo hatada ?
Verify ettim dediği halde verify falan yapmamış...
Arkadaşlar bakın çözüm basit, bozuk dosyaları oyunun yeniden indirmesi lazım. Kullandığınız üçüncü parti programlar beni ilgilendirmiyor. GTA V'in kendi Launcher'ı ile verify, yani doğrulama yapacaksınız. Nasıl yapacağınız da burada yazıyor:
Yeni Rockstar Games Launcher ile GTA 5'in dosya bütünlüğünü doğrulamak artık çok daha kolay. İşte adım adım GTA 5 veya RDR II dosya bütünlüğünü doğrulama işlemi: Rockstar Games Launcher'ı çalıştırın ve Settings'e girin. Buradan My installed games altında Grand Theft Auto V'i göreceksiniz...
Abi onu yaptım çözümünü ama şimdi GTA V'i açıyorum online veya story'iye giriyorum, loading story mode diyor fakat açılmıyor. Online'da da aynı hatayı veriyor.
ID: 196 794 820
Kardeşim steamdense Steam'den kütüphaneden GTA V sağ tıklayıp özellikler de sonra yerel dosyalara gel. Ordan da oyun önbelliğinin bütünlüğünü doğrula de. Biraz bekle, sonra oyun açılıyor.
Abi onu yaptım çözümünü ama şimdi GTA V'i açıyorum online veya story'iye giriyorum, loading story mode diyor fakat açılmıyor. Online'da da aynı hatayı veriyor.
Öncelikle merhaba Recep abi. Ben de aynı sıkıntıyı yaşamaktayım. GTA V dosyalarını doğrulattım suanda 4 GB'lık indirmekte. Sorun hala devam ederse yardımcı olur musun ?