GTA V Online "Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game" hatası

Burak Çanta

Hectopat
Daha fazla  
Bir oyun ancak bu kadar sorun olur, güç bela binbir türlü yöntemle oyunu sonunda kurdum, hikaye modu sorunsuz sıkıntısız çalışıyor fakat onlineye girdigim zaman öğreticiyi seçtim. İlk yarış görevine girerken bu hata çıkıyor oyundan atıyor, bütün sunulan çözümleri denememe rağmen bir türlü olumlu sonuç alamadım. Sinirden deliye döndüm artık. Yok mu bir çözüm sunabilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
yok bütün konulardaki denilenleri yaptım işe yaramıyor .
Malesef ben de bulduğumu paylaştım. Oyunu oynamadım pek bilmiyorum. Yabancı forumlara da bakmaya çalışın.

Kardesim benimsorunumada bi care varmi gta 5 onlinede haritada hicbisekilde yarislar yok playlist olusturup giriliyo ama hatitada yoklar daha yeni aldim cozumu varmi
Anlatmak istediğinizi tam olarak bilmiyorum oyunu hiç oynamadım. Ancak şöyle bir şey buldum yazacağım menülere sırasıyla gir. Interactions > Hide Options > Jobs All jobs seçeneğinin karşısında "Hide" yazıyor olmalı. O seçeneği "custom mode" yapmalısın. Altında da yarış seçenekleri olacak.Onları "show" yapacaksın. Eğer olmazsa yukarıda sıral şekilde yazdığım yerde"Jobs" yerine Other veya Events seçeneğine girerek de dene. Umarım çözülür.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı