Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #1 Oyunu gamepadle oynuyorum. Klavyede M'ye bastığımızda açılan menu gamepadde hangi tuşla açılıyor?
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 22 Kasım 2021 #2 Magnezyum dedi: Oyunu gamepadle oynuyorum. Klavyede M'ye bastığımızda açılan menu gamepadde hangi tuşla açılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam OLED Multi-Touch Screen tuşuna basılı tutmalısınız. Artı 0 Eksi
Magnezyum dedi: Oyunu gamepadle oynuyorum. Klavyede M'ye bastığımızda açılan menu gamepadde hangi tuşla açılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam OLED Multi-Touch Screen tuşuna basılı tutmalısınız.
KS KS Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #3 IX. Corleone dedi: Hocam OLED multi-touch screen tuşuna basılı tutmalısınız.Eki Görüntüle 1223059 Genişletmek için tıkla... Hocam fakat kullandığım gamepad Snopy tuş atama falan yapamaz mıyım? Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Hocam OLED multi-touch screen tuşuna basılı tutmalısınız.Eki Görüntüle 1223059 Genişletmek için tıkla... Hocam fakat kullandığım gamepad Snopy tuş atama falan yapamaz mıyım?
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 22 Kasım 2021 #4 Snopy'ye hakim değilim ama eskiden PS3 oynuyordum oradan tahmin yürütecek olursak SELECT, START, ANALOG. Bunlardan biri olmalı. Artı 0 Eksi
Snopy'ye hakim değilim ama eskiden PS3 oynuyordum oradan tahmin yürütecek olursak SELECT, START, ANALOG. Bunlardan biri olmalı.