A ahmtlhn Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 4 20 Mayıs 2020 #1 Merhaba, oyunu indirdim görevleri yaptım ve Online kısmına girince bu hatayı alıyorum ve başkalarında böyle değil, yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Ekran Alıntısısss.PNG 139,2 KB · Görüntüleme: 49 ssss.PNG 109,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba, oyunu indirdim görevleri yaptım ve Online kısmına girince bu hatayı alıyorum ve başkalarında böyle değil, yardımcı olur musunuz?
U Umtu74837 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #2 Bendede öyle. Artı 0 Eksi
çağrı kara Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3 20 Mayıs 2020 #3 sunucularda çok fazla yoğunluk bende indirdim ve bugün giriş yaptım sürekli olarak çeşitli sorunlarla karşılaştım ve çoğunu bekleyerek çözdüm Artı 0 Eksi
sunucularda çok fazla yoğunluk bende indirdim ve bugün giriş yaptım sürekli olarak çeşitli sorunlarla karşılaştım ve çoğunu bekleyerek çözdüm
SergioGnæbry Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 577 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbolcu 20 Mayıs 2020 #4 İngilizceniz yoksa keşke çeviriden yazsaydınız anlardınız gereksizce konu açmazdınız. Serverler geçici olarak devre dışı o yüzden giremiyorsun. Artı 0 Eksi
İngilizceniz yoksa keşke çeviriden yazsaydınız anlardınız gereksizce konu açmazdınız. Serverler geçici olarak devre dışı o yüzden giremiyorsun.
KS KS A ahmtlhn Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 4 20 Mayıs 2020 #5 SergioGnæbry dedi: İngilizceniz yoksa keşke çeviriden yazsaydınız anlardınız gereksizce konu açmazdınız. Serverler geçici olarak devre dışı o yüzden giremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Çeviri yaptım sadece bende mi böyle bir hata verdiğini öğrenmek için açtım zaten^^ Artı 0 Eksi
SergioGnæbry dedi: İngilizceniz yoksa keşke çeviriden yazsaydınız anlardınız gereksizce konu açmazdınız. Serverler geçici olarak devre dışı o yüzden giremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Çeviri yaptım sadece bende mi böyle bir hata verdiğini öğrenmek için açtım zaten^^
Marshie Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 223 20 Mayıs 2020 #6 ahmtlhn dedi: Çeviri yaptım sadece bende mi böyle bir hata verdiğini öğrenmek için açtım zaten^^ Genişletmek için tıkla... Forumda zaten GTA V Online giriş sorunu diye aşırı bir şekilde açılmış konular var, onlara da bakabilirdiniz. ^^ Artı 0 Eksi
ahmtlhn dedi: Çeviri yaptım sadece bende mi böyle bir hata verdiğini öğrenmek için açtım zaten^^ Genişletmek için tıkla... Forumda zaten GTA V Online giriş sorunu diye aşırı bir şekilde açılmış konular var, onlara da bakabilirdiniz. ^^
KS KS A ahmtlhn Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 4 20 Mayıs 2020 #7 Marshie dedi: Forumda zaten GTA V Online giriş sorunu diye aşırı bir şekilde açılmış konular var, onlara da bakabilirdiniz. ^^ Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkürler. Dediğini yapacağım^^ Artı 0 Eksi
Marshie dedi: Forumda zaten GTA V Online giriş sorunu diye aşırı bir şekilde açılmış konular var, onlara da bakabilirdiniz. ^^ Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkürler. Dediğini yapacağım^^
Stark5480 Decapat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 138 20 Mayıs 2020 #8 İnternet bağlantını kontrol et. Ya Social Club sunucu çöktü. Ya da baglantın kesildi için oyun seni almıyor. Artı 0 Eksi
İnternet bağlantını kontrol et. Ya Social Club sunucu çöktü. Ya da baglantın kesildi için oyun seni almıyor.
KS KS A ahmtlhn Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 4 20 Mayıs 2020 #9 Stark5480 dedi: İnternet bağlantını kontrol et. Ya Social Club sunucu çöktü. Ya da baglantın kesildi için oyun seni almıyor. Genişletmek için tıkla... Social Clubda sorun olduğunu düşünmüyorum pek çünkü sorun olsaydı başkaları da giremezdi. Eğer sorun bendeyse nasıl çözeceğim bilgin var mı ? Artı 0 Eksi
Stark5480 dedi: İnternet bağlantını kontrol et. Ya Social Club sunucu çöktü. Ya da baglantın kesildi için oyun seni almıyor. Genişletmek için tıkla... Social Clubda sorun olduğunu düşünmüyorum pek çünkü sorun olsaydı başkaları da giremezdi. Eğer sorun bendeyse nasıl çözeceğim bilgin var mı ?
Stark5480 Decapat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 138 20 Mayıs 2020 #10 Kardeş internet bağlantını kontrol et. Modemin fişleri çıkar tak yap. Artı 0 Eksi