GTA V Online hile kullanmak ban sebebi mi?

Niye ban sebebi olsun ki , teşekkür maili bile yollarlar eşşek değillerse.

30 Gün ban yersin ve hile ile aldığın level ve paralar sıfırlanır diye biliyorum GTA Online oynamadım ama oynayan bir arkadaşım Cheat Engine programıyla yaptığını söylemişti bende ban yersin olum paran boşa gider demiştim, parayla almıştı arkadaşım ve ban yemişti 30 Günlük ondan sonra da para ve levelleri almışlar demişti tam bilmiyorum ama yapmayın hile kötüdür adamlar oynayıp kazanıyor hile ile 10 saniyede onların 1000 katı kadar şey kasmak emek hırsızlığı da oluyor biraz.

Kesin demeyeyim ama %98 ihtimalle ban yemezsiniz. Ancak bu dediğim mod menü için geçerli. Cheat Engine kullanırsanız ban yersiniz. Fixleneli çok oluyor.

Ban yersiniz üstüne de virüs yersiniz.

Bir sürü hile kullanan var ama onlar nasıl yemiyorlar.

Bende Epic'ten oynuyorum nasıl yaptığınızı anlatabilir misin?

Eskiden yaptım yapacağın zamana göre "SÖZDE" undetected hileler oluyor onlardan birini yap geç, hile bedava olduğu sürece pek fark etmiyor neyin kimin hilesi olduğu güncel olsun yeter. Artı olarak senden bir ricam var eğer ki olurda yaparsan hileyi lütfen sadece para ve seviye hilesi yap insanların oyununun içine etme. + bu arada üstteki arkadaşın yorumundan aklıma geldi 300M yapmıştım Epic'te Cheat Engine ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…