S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #1 Merhaba, başlıkta dediğim gibi sıfırlanır mı?
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 5 Mart 2023 #2 Sıfırlanmıyor ama banka hesabı ortak diye hatırlıyorum.
mbov Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 49 5 Mart 2023 #3 Player01 dedi: Sıfırlanmıyor ama banka hesabı ortak diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ama bankaya atması gerekiyor Ben öyle hatırlıyorum Ben öyle hatırlıyorum Ben öyle hatırlıyorum Ben öyle hatırlıyorum
Player01 dedi: Sıfırlanmıyor ama banka hesabı ortak diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ama bankaya atması gerekiyor Ben öyle hatırlıyorum Ben öyle hatırlıyorum Ben öyle hatırlıyorum Ben öyle hatırlıyorum
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #4 mbov dedi: Evet ama bankaya atması gerekiyor Genişletmek için tıkla... Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim?
mbov dedi: Evet ama bankaya atması gerekiyor Genişletmek için tıkla... Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim?
mbov Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 49 5 Mart 2023 #5 Ben öyle hatırlıyorum Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet
Ben öyle hatırlıyorum Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet Screamy dedi: Diğer karaktere geri geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #6 Galiba internetin bugda senin dediğin 3 kez geliyor. Moderatorlerden uyarı yiyebilirsin.
mbov Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 49 5 Mart 2023 #7 Screamy dedi: Galiba internetin bugda senin dediğin 3 kez geliyor. Moderatorlerden uyarı yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet bi bug var ama sorunun cevabı evt
Screamy dedi: Galiba internetin bugda senin dediğin 3 kez geliyor. Moderatorlerden uyarı yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet bi bug var ama sorunun cevabı evt
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #8 mbov dedi: Ben öyle hatırlıyorum Evet Evet Evet Evet Evet Evet Genişletmek için tıkla... Hocam sitede bug oluyor bazen gitmedi gözükse bile gidiyor gitmemiş gibi olursa f5 atın düzelir. Telefon uygulamasında çok oluyor bana.
mbov dedi: Ben öyle hatırlıyorum Evet Evet Evet Evet Evet Evet Genişletmek için tıkla... Hocam sitede bug oluyor bazen gitmedi gözükse bile gidiyor gitmemiş gibi olursa f5 atın düzelir. Telefon uygulamasında çok oluyor bana.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #9 Peki karakteri nasıl değiştircem?