ONESHOT318 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #1 GTA V Online da self radio you yaptım ve kendi müziklerimi dinleyebiliyorum. Peki arkadaşlarım da bendeki çalan müziği duyabiliyorlar mı? Eğer duyabiliyorlarsa nasıl?
GTA V Online da self radio you yaptım ve kendi müziklerimi dinleyebiliyorum. Peki arkadaşlarım da bendeki çalan müziği duyabiliyorlar mı? Eğer duyabiliyorlarsa nasıl?
Chaerilus Kilopat Katılım 8 Mart 2017 Mesajlar 218 18 Mayıs 2022 #2 Client-side çalışıyor kişisel radyo, yani diğer oyuncular sizin müziğinizi duyamaz, varsa kendi müziklerini duyarlar kişisel radyo açıldığında. Artı 0 Eksi
Client-side çalışıyor kişisel radyo, yani diğer oyuncular sizin müziğinizi duyamaz, varsa kendi müziklerini duyarlar kişisel radyo açıldığında.
KS KS ONESHOT318 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #3 Chaerilus dedi: Client-side çalışıyor kişisel radyo, yani diğer oyuncular sizin müziğinizi duyamaz, varsa kendi müziklerini duyarlar kişisel radyo açıldığında. Genişletmek için tıkla... Peki kral eğer bendeki şarkıları aynı şekilde arkadaşım da oyun dosyalarına atsa ben radyoyu açtığımda duyabilir mi? Artı 0 Eksi
Chaerilus dedi: Client-side çalışıyor kişisel radyo, yani diğer oyuncular sizin müziğinizi duyamaz, varsa kendi müziklerini duyarlar kişisel radyo açıldığında. Genişletmek için tıkla... Peki kral eğer bendeki şarkıları aynı şekilde arkadaşım da oyun dosyalarına atsa ben radyoyu açtığımda duyabilir mi?
Chaerilus Kilopat Katılım 8 Mart 2017 Mesajlar 218 18 Mayıs 2022 #4 Evet olabilir, şarkı sıralamasını aynı yapmak lazım, çok mantıklı Artı 0 Eksi