Oxy_GeN Decapat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 GTA 5 Online şirketime nasıl koruma alacağım ve yanıma koruma alabiliyor muyum?
Mert Solmaz Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 Oxy_GeN dedi: GTA 5 Online şirketime nasıl koruma alacağım ve yanıma koruma alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Efendim bu rp mi koruma alacaksınız anca arkadaşınız koruma olur.
Oxy_GeN dedi: GTA 5 Online şirketime nasıl koruma alacağım ve yanıma koruma alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Efendim bu rp mi koruma alacaksınız anca arkadaşınız koruma olur.
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 25 Mayıs 2021 #3 Hayır yanına alamazsın. İllegal iş yaptığın yerlerdeki bilgisayara girip oradan guard alıyorsun.
Oxy_GeN Decapat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #4 Mert Solmaz dedi: Efendim bu rp mi koruma alacaksınız anca arkadaşınız koruma olur. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda adamın şirketinin içindeki kapının önünde 2 tane koruma var ondan dedim. @Mert Solmaz
Mert Solmaz dedi: Efendim bu rp mi koruma alacaksınız anca arkadaşınız koruma olur. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda adamın şirketinin içindeki kapının önünde 2 tane koruma var ondan dedim. @Mert Solmaz
Mert Solmaz Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Oxy_GeN dedi: Bazı videolarda adamın şirketinin içindeki kapının önünde 2 tane koruma var ondan dedim. @Mert Solmaz Eki Görüntüle 1040217 Genişletmek için tıkla... He bunu illegal iş yaptığın yerlerdeki bilgisayara girip oradan guard alıyorsun bunu yanında gezdiremezsin bu sadece görünüş amaçlı.
Oxy_GeN dedi: Bazı videolarda adamın şirketinin içindeki kapının önünde 2 tane koruma var ondan dedim. @Mert Solmaz Eki Görüntüle 1040217 Genişletmek için tıkla... He bunu illegal iş yaptığın yerlerdeki bilgisayara girip oradan guard alıyorsun bunu yanında gezdiremezsin bu sadece görünüş amaçlı.
Oxy_GeN Decapat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #6 Mert Solmaz dedi: He bunu illegal iş yaptığın yerlerdeki bilgisayara girip oradan guard alıyorsun bunu yanında gezdiremezsin bu sadece görünüş amaçlı. Genişletmek için tıkla... He tamam o zaman gerek yok sağ ol. retr0_ dedi: Hayır yanına alamazsın. İllegal iş yaptığın yerlerdeki bilgisayara girip oradan guard alıyorsun. Genişletmek için tıkla... sağ ol.
Mert Solmaz dedi: He bunu illegal iş yaptığın yerlerdeki bilgisayara girip oradan guard alıyorsun bunu yanında gezdiremezsin bu sadece görünüş amaçlı. Genişletmek için tıkla... He tamam o zaman gerek yok sağ ol. retr0_ dedi: Hayır yanına alamazsın. İllegal iş yaptığın yerlerdeki bilgisayara girip oradan guard alıyorsun. Genişletmek için tıkla... sağ ol.