ebrukizilirmak Zeptopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2021 #1 Linux'ta çok iyi çalışıyor. Fakat Online kısmında pek oyuncu yok gibi. Neden acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 5 Kasım 2021
Linux'ta çok iyi çalışıyor. Fakat Online kısmında pek oyuncu yok gibi. Neden acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 5 Kasım 2021 #2 Bunun Linux ile alakası yok, nedense oyuncu bulunamamış.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 5 Kasım 2021 #3 Hile dolmuş oyun kim oynar ki?
ByPranga Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #4 ebrukizilirmak dedi: Linux'ta çok iyi çalışıyor. Fakat Online kısmında pek oyuncu yok gibi. Neden acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hangi linux dağıtımını kullanıyorsunuz.
ebrukizilirmak dedi: Linux'ta çok iyi çalışıyor. Fakat Online kısmında pek oyuncu yok gibi. Neden acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hangi linux dağıtımını kullanıyorsunuz.
ebrukizilirmak Zeptopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2021 #5 ByPranga dedi: Hangi linux dağıtımını kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS by System76
ByPranga dedi: Hangi linux dağıtımını kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS by System76
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Kasım 2021 #6 ByPranga dedi: Hangi Linux dağıtımını kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux ile pek alakalı olduğunu sanmıyorum herkes bir sunucuya bağlanıyor değil mi ? Oyunun kitlesi düşüyor olabilir belki de.
ByPranga dedi: Hangi Linux dağıtımını kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux ile pek alakalı olduğunu sanmıyorum herkes bir sunucuya bağlanıyor değil mi ? Oyunun kitlesi düşüyor olabilir belki de.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 5 Kasım 2021 #7 Find New Session yazısına tıkladınız mı peki? Online içinde pause modda.
ebrukizilirmak Zeptopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2021 #8 199908 dedi: Find New Session yazısına tıkladınız mı peki? Online içinde pause modda. Genişletmek için tıkla... Yok denemedim şimdi deneyeyim. 199908 dedi: Find New Session yazısına tıkladınız mı peki? Online içinde pause modda. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sıkıntı yok düzeldi çok teşekkür ederim.
199908 dedi: Find New Session yazısına tıkladınız mı peki? Online içinde pause modda. Genişletmek için tıkla... Yok denemedim şimdi deneyeyim. 199908 dedi: Find New Session yazısına tıkladınız mı peki? Online içinde pause modda. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sıkıntı yok düzeldi çok teşekkür ederim.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 5 Kasım 2021 #9 ebrukizilirmak dedi: Yok denemedim şimdi deneyeyim. Tamamdır sıkıntı yok düzeldi çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar aklıma geldi böyle bir yöntem düşündüm ve dile getirdim.
ebrukizilirmak dedi: Yok denemedim şimdi deneyeyim. Tamamdır sıkıntı yok düzeldi çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar aklıma geldi böyle bir yöntem düşündüm ve dile getirdim.
ByPranga Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #10 BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam Linux ile pek alakalı olduğunu sanmıyorum herkes bir sunucuya bağlanıyor değil mi ? Oyunun kitlesi düşüyor olabilir belki de. Genişletmek için tıkla... Kullandığı işletim sistemi hangi linux dağıtımı diye sordum.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam Linux ile pek alakalı olduğunu sanmıyorum herkes bir sunucuya bağlanıyor değil mi ? Oyunun kitlesi düşüyor olabilir belki de. Genişletmek için tıkla... Kullandığı işletim sistemi hangi linux dağıtımı diye sordum.