ebrukizilirmak Zeptopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2021 #11 199908 dedi: Rica ederim iyi oyunlar aklıma geldi böyle bir yöntem düşündüm ve dile getirdim. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı gerçi benim de gözümden kaçmış yoksa denenebilirdi. Fakat çok sağolun işime yaradı.
199908 dedi: Rica ederim iyi oyunlar aklıma geldi böyle bir yöntem düşündüm ve dile getirdim. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı gerçi benim de gözümden kaçmış yoksa denenebilirdi. Fakat çok sağolun işime yaradı.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Kasım 2021 #12 ByPranga dedi: Kullandığı işletim sistemi hangi Linux dağıtımı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam düzelteyim yanlış alıntılama olmuş.
ByPranga dedi: Kullandığı işletim sistemi hangi Linux dağıtımı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam düzelteyim yanlış alıntılama olmuş.
ByPranga Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #13 ebrukizilirmak dedi: Linux'ta çok iyi çalışıyor. Fakat Online kısmında pek oyuncu yok gibi. Neden acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ByPranga dedi: Hangi linux dağıtımını kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ?
ebrukizilirmak dedi: Linux'ta çok iyi çalışıyor. Fakat Online kısmında pek oyuncu yok gibi. Neden acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ByPranga dedi: Hangi linux dağıtımını kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ?
ebrukizilirmak Zeptopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2021 #14 ByPranga dedi: ? Genişletmek için tıkla... Pop OS kullanıyorum.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 5 Kasım 2021 #15 ebrukizilirmak dedi: İşe yaradı gerçi benim de gözümden kaçmış yoksa denenebilirdi. Fakat çok sağolun işime yaradı. Genişletmek için tıkla... İsteğinize bağlı (Opsiyonel) olarak ekleyebilirsiniz beni epic games ve social club üzerinden istek gönderdim.
ebrukizilirmak dedi: İşe yaradı gerçi benim de gözümden kaçmış yoksa denenebilirdi. Fakat çok sağolun işime yaradı. Genişletmek için tıkla... İsteğinize bağlı (Opsiyonel) olarak ekleyebilirsiniz beni epic games ve social club üzerinden istek gönderdim.
ebrukizilirmak Zeptopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2021 #16 199908 dedi: İsteğinize bağlı (Opsiyonel) olarak ekleyebilirsiniz beni epic games ve social club üzerinden istek gönderdim. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim oynayalım bir ara.
199908 dedi: İsteğinize bağlı (Opsiyonel) olarak ekleyebilirsiniz beni epic games ve social club üzerinden istek gönderdim. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim oynayalım bir ara.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 5 Kasım 2021 #17 ebrukizilirmak dedi: Kabul ettim oynayalım bir ara. Genişletmek için tıkla... Discord kullanıyor musunuz ben bırakayım buraya SoloResistencia#7314
ebrukizilirmak dedi: Kabul ettim oynayalım bir ara. Genişletmek için tıkla... Discord kullanıyor musunuz ben bırakayım buraya SoloResistencia#7314
ebrukizilirmak Zeptopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2021 #18 199908 dedi: Discord kullanıyor musunuz ben bırakayım buraya SoloResistencia#7314 Genişletmek için tıkla... Yok kullanmıyorum ama uygulamanın linux desteği de varmış bugün olmaz ama yarın üye olup size istek gönderirim.
199908 dedi: Discord kullanıyor musunuz ben bırakayım buraya SoloResistencia#7314 Genişletmek için tıkla... Yok kullanmıyorum ama uygulamanın linux desteği de varmış bugün olmaz ama yarın üye olup size istek gönderirim.