GTA V Online mod yükleme

Mrbben

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben GTA V'i ilk defa yükledim Online olarak arkadaşlarla oyun oynayacağım ama kafamda bir soru var mod yüklesem sıkıntı olur mu?
Mod derken bu Menyoo işte. Araç kullanmak için manuel vites modu, araç modları, bunları yüklemek istiyorum. Ban yeme durumu falan olabilir mi? GTA V'te ban yeme var mı? Bunları merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden konuma baktığınız için teşekkürler.

Bu tarz yazılımlar hileye girdiği için Online'den kalıcı olarak engellenirsiniz. Oyun üzerinde yüklü olan tüm modları ve eklentileri silmekte fayda var Türkçe Yama dahil.

Bu tarz yazılımlar hileye girdiği için Online'den kalıcı olarak engellenirsiniz. Oyun üzerinde yüklü olan tüm modları ve eklentileri silmekte fayda var Türkçe yama dahil.

Paki bu modları yükleyip hike modunda bunlarla oynasam sonra Online'a girerken bu modları gizlesem dosya adı değiştirsem bir sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…