M Mrbben Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #21 Jotariel dedi: Hayır hiçbir sorun olmaz hikaye modunda bunu zaten onlineda yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Birşey soracaktım. FurMark testi yapıyorum da test kendi kendine mi sonlanıyor yoksa biz mi sonlandırıcaz?
Jotariel dedi: Hayır hiçbir sorun olmaz hikaye modunda bunu zaten onlineda yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Birşey soracaktım. FurMark testi yapıyorum da test kendi kendine mi sonlanıyor yoksa biz mi sonlandırıcaz?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Ocak 2021 #22 Mrbben dedi: Birşey soracaktım. FurMark testi yapıyorum da test kendi kendine mi sonlanıyor yoksa biz mi sonlandırıcaz? Genişletmek için tıkla... Kendi kendine sonlanıyor yaklaşık 1-2 dakika sürüyor.
Mrbben dedi: Birşey soracaktım. FurMark testi yapıyorum da test kendi kendine mi sonlanıyor yoksa biz mi sonlandırıcaz? Genişletmek için tıkla... Kendi kendine sonlanıyor yaklaşık 1-2 dakika sürüyor.
M Mrbben Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #23 Jotariel dedi: Kendi kendine sonlanıyor yaklaşık 1-2 dakika sürüyor. Genişletmek için tıkla... 10dk dır test yapıyorum
Jotariel dedi: Kendi kendine sonlanıyor yaklaşık 1-2 dakika sürüyor. Genişletmek için tıkla... 10dk dır test yapıyorum
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Ocak 2021 #24 Mrbben dedi: 10dk dır test yapıyorum Genişletmek için tıkla... Çok ilginç testde farklı ayarlar seçtiniz mi yoksa programı kurduğunuz gibi sağ kısımdan çözünürlük seçip mi başlattınız.
Mrbben dedi: 10dk dır test yapıyorum Genişletmek için tıkla... Çok ilginç testde farklı ayarlar seçtiniz mi yoksa programı kurduğunuz gibi sağ kısımdan çözünürlük seçip mi başlattınız.
M Mrbben Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #25 Jotariel dedi: Çok ilginç testde farklı ayarlar seçtiniz mi yoksa programı kurduğunuz gibi sağ kısımdan çözünürlük seçip mi başlattınız. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük seçtim ful ekran dedim başlattım 8xmsaa seçtim birde
Jotariel dedi: Çok ilginç testde farklı ayarlar seçtiniz mi yoksa programı kurduğunuz gibi sağ kısımdan çözünürlük seçip mi başlattınız. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük seçtim ful ekran dedim başlattım 8xmsaa seçtim birde
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Ocak 2021 #26 Mrbben dedi: Çözünürlük seçtim ful ekran dedim başlattım 8xmsaa seçtim birde Genişletmek için tıkla... AA ekliyince test uzuyor ama bu kadar uzaması çok ilginç. Bilemedim.
Mrbben dedi: Çözünürlük seçtim ful ekran dedim başlattım 8xmsaa seçtim birde Genişletmek için tıkla... AA ekliyince test uzuyor ama bu kadar uzaması çok ilginç. Bilemedim.
M Mrbben Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #27 Jotariel dedi: AA ekliyince test uzuyor ama bu kadar uzaması çok ilginç. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... 20dk olunca kendim F1 den quit yapayım mı ? Sıkıntı olur mu ?
Jotariel dedi: AA ekliyince test uzuyor ama bu kadar uzaması çok ilginç. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... 20dk olunca kendim F1 den quit yapayım mı ? Sıkıntı olur mu ?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Ocak 2021 #28 Mrbben dedi: 20dk olunca kendim F1 den quit yapayım mı ? Sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir problem olmaz. İsterseniz yeni bir konu açın FurMark teski 10'dkdır bitmedi diye burada program hakkında daha çok bilgi sahibi olan arkadaşlar eminim yardımcı olacaktır.
Mrbben dedi: 20dk olunca kendim F1 den quit yapayım mı ? Sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir problem olmaz. İsterseniz yeni bir konu açın FurMark teski 10'dkdır bitmedi diye burada program hakkında daha çok bilgi sahibi olan arkadaşlar eminim yardımcı olacaktır.